Vedete

Se lasă cu scandal la “Bravo, ai stil!”. Jurații au făcut nominalizare pentru eliminare, iar concurenta a sărit ca arsă. Despre cine este vorba?

 In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, inaintea Galei eliminatorii de maine seara, se incing spiritele in platou.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

In momentul in care juratii fac propunerile pentru eliminarea de saptamana aceasta, una dintre cele nominalizate este suparata foc si para pe jurati.

Andreea si Raluca au deja o nominalizare, dupa cum reaminteste Ilinca Vandici in editia din aceasta seara, acestora alaturandu-se si o a treia concurenta.

Citeste si: Dialog haios între Andreea Mantea și Cristi Mitrea! Totul a pornit de la o replică amuzantă a fiului lor, David

Citeste si: Adrian de la ”Puterea Dragostei” reacție ȘOCANTĂ. ”Pedepsit” de Hamude și bătut cu făină de fete, a spart ușa și s-a umplut de sânge! ”Am dosare penale la poliție”

Citeste si: Baba Vanga a făcut preziceri cutremurătoare! Este îngrozitor ce spune că se va întâmpla în 2019

“Acum ne certi, sau cum? Si pe Catalin l-ai certat saptamana trecuta. Acum nu mai putem face asta? Inteleg ca ai o atitudine superioara, dar nu este normal. Uite, pe bune, nominalizarea noastra esti tu”, spune Raluca Badulescu.

Despre cine este vorba si cum va fi aplanat conflictul veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

Galerie foto