Se schimbă legea pentru pădurari! Vor avea asupra lor arme

Legea pădurarilor se schimbă. Ei vor putea avea asupra lor arme.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O nouă lege a fost adoptată, de data aceasta pentru pădurari. Schimbarea legii intervine, după ce un pădurar a fost ucis în Maramureș, conform Fanatik.

Astfel că noua lege prevede ca pădurarii să fie dotați cu armament de serviciu, letal sau neletal. De asemenea, personalul silvic pensionat la vârsta standard beneficiază de o gratificație de minimum cinci salarii brute pe ultima lună de activitate.

Citeste si: Bărbatul care a terorizat-o pe Mara Bănică a fost prins: ”Dacă nu-i dădeam bani, îmi scotea mațele”

Citeste si: VIDEO Un bărbat a încercat să se sinucidă la stația de metrou Piața Unirii. S-a așezat pe șine și a așteptat să treacă trenul

Citeste si: Reacția mamei Luizei Melencu, după ce complicele lui Dincă a fost reținut: ”Eu știu că omul acesta e un om care bea”

Una dintre cele mai importante modificări aduse legii pădurilor este că „în exercitarea atribuţiilor de serviciu, personalul silvic cu atribuţii de paza fondului forestier naţional, a fondului cinegetic naţional, a fondului piscicol şi a ariilor naturale protejate are statut special, este dotat cu armament de serviciu letal sau neletal, după caz, şi poate face uz de armă, în condiţiile reglementărilor privind regimul armelor şi muniţiilor”.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate