Secretul lui Mario Fresh! Cum este ”alintat” Faimosul de Alex Velea

Vedete

Secretul lui Mario Fresh! Cum este ”alintat” Faimosul de Alex Velea

Relația dintre Alex Velea și Faimosul Mario Fresh este cunoscută de toată lumea, cu atât mai mult cu cât celebrul artist a avut o influență uriașă asupra carierei actualului concurent de la Exatlon România.

Mai mult decât atât, de mai bine de cinci ani de când Mario Fresh este protejatul lui Alex Velea, între cei doi s-a creat o relație extrem de apropiată, în repetate rânduri vorbindu-se că Velea ar fi tatăl ”adoptiv” al Faimosului.

Citeste si: ADEVĂRUL despre lacrimile amare vărsate de ”faimosul” Costin Gheorghe la Exatlon! Sora lui a spus totul! EXCLUSIV

Citeste si: Reacția lui Călin când a auzit cum au vorbit Faimoșii despre el, după ce a părăsit Exatlon! A spus care e jucătorul lui favorit

Citeste si: Exatlon 18 februarie. Schimb dur de replici între Costin Gheorghe și Giubi! A fost nevoie de intervenția lui Mario Fresh: „Băi, gata! Ce-aveți?!”

Și, cum Mario Fresh a locuit o bună perioadă de timp chiar la Alex Velea acasă, cei doi mergeau adeseori în oraș împreună. Iar una dintre aceste ieșiri, probabil una memorabilă, l-a făcut pe Alex Velea să nu își mai poată lua gândul de la fiul său adoptiv.

Așa că, într-una dintre primele fotografii pe care le-au făcut împreună, cu un Alex Velea mai tînăr și Mario Fresh fără tatuaje, abia ieșit din pubertate, celebrul artist care i-a fost mentor i-a făcut o declarație cât se poate de simpatică, dezvluind, de fapt, și porecla pe care o avea Faimosul. ”Mi-e dor de șoricelul ăsta plecat la Exatlon! Hai Faimoșii”, a fost declarația lui Alex Velea care dovedește că este ”la curent” cu evoluția lui Mario Fresh și căn, în fiecare moment, îi ține pumnii mezinului din echipa roșie.

 

Faimosul Mario Fresh, îndragostit până peste cap de fiica Andreei Esca

"Pe plan amoros stau foarte bine. Dragostea e în aer! O iubesc din tot sufletul pe Alexia. Este frumoasă, amuzantă, smart. Prima dată ne-am văzut la lansarea unei piese a lui Alex Velea. Ea era cu familia. Ţin minte şi acum că avea un tricou alb pe ea şi îi stătea foarte bine. Era cam timidă atunci, nu prea vorbea.

Bună, ce faci? Sunt Mario! Asta i-am zis prima oara când am văzut-o. Nu m-am gândit atunci că o să fim împreună.", a povestit Mario.

Fiica Andreei Esca urmează cursurile prestigioasei University for the Creative Arts din Marea Britanie, dar îşi face timp să vadă şi evoluţiile partenerului ei la emisiunea fenomen care a cucerit România.