Șefă de promoție, eliminată de la Bacalaureat la 10 zile de la afișarea notelor

17 elevi au susținut toate probele de Bacalaureat, insă la 10 zilde după afișarea notelor, au fost eliminați, fără nicio explicație.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Șefă de promoție, eliminată de la Bacalaureat la 10 zile de la afișarea notelor.
Șefă de promoție, eliminată de la Bacalaureat la 10 zile de la afișarea notelor.


In articol:

Printre cei 17 absolvenţi de liceu eliminaţi din Bacalaureat, după zece zile de la afişarea rezultatelor se numără și șefa promoţiei curente a Liceului Tehnic „Vasile Cocea“: Alexandra Bîndiu, şefa promoţiei curente a Liceului Tehnic „Vasile Cocea“, din comuna Moldoviţa, a judeţului Suceava, a trecut Bacalaureatul cu media 9.46, dar nu și-a primit diploma pentru că este acuzată de fraudă.

Terminând clasa a XII-a cu media 10, Alexandra nu-şi poate explica ce s-a petrecut în cadrul examenului de bacalaureat. Tânăra absolventă explică faptul că nu a avut nevoie să se inspire de la alți colegi, iar diplomele de merit obţinute de-a lungul anilor de studiu dovedesc acest fapt.

„Nivelul de dificultate (n.r. - al Bacalaureatului) a fost acceptabil, m -am pregătit intens ca să fac faţă si dovada sunt rezultatele. (...) Eu sunt în stare să dau BAC-ul în orice moment, nu este o problemă, însă am nevoie de diplomă ca să mă pot înscrie la facultate, să-mi continui studiile, din luna octombrie, la Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava“, a declarat Alexandra.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Cartier dintr-un sat vasluian, la un pas de dezastru! Localnicii au intrat în panică după ce o femeie a dat foc la gunoaie: „Erau flacarile inalte cat copacii”

Citeste si: Ligi a izbucnit în lacrimi după ce concurenții s-ar fi amuzat pe seama ei. Concurenta a părăsit platoul de filmare

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, o nouă intervenție estetică! Despre ce este vorba

Doi inspectori au verificat camerele de supraveghere

Șefa de promoție dorește să urmeze Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor. Aceasta a declarat, pentru adevărul.ro, următoarele: „Eu nu pot spune ce s-a intamplat, eu eram concentrată pe lucrarea mea. Profesorul care era supraveghetor răspunde de asta, era sarcina lui“.

Alexandra Bîndiu a declarat în continuare, pentru sursa citată, că a luat deja legătura cu un avocat şi că urmează să își caute dreptatea în instanţă. „Am contactat avocaţi, vom merge în instanţă pentru că lucrările redactate de mine sunt făcute din cunoştinţele proprii. Eu îmi vreau notele înapoi şi diploma“, a explicat absolventa.

 17 absolvenţi de liceu au fost eliminaţi din Bacalaureat pentru fraudă, după zece zile de la afişarea rezultatelor. Cei 17 elevi sunt absolvenți ai Liceului „Vasile Cocea“ din Moldoviţa, aceștia fiind eliminaţi din examen pentru fraudă. 

Inspectoratul Şcolar Suceava a înregistrat o plângere ce explica faptul că în centrul de examinare de la Liceul ”Vasile Codea” s-a copiat, astfel că au fost trimiși doi inspectori să verifice imaginile de pe camerele de filmat.

Urmatorul articol
Citește și:

Un bolnav asimptomatic de COVID-19, care a refuzat internarea, a murit. Găsit în stop cardio-respirator în propria casă

EXCLUSIV! Andreea Marin se dezbracă de secrete! Viața ei pare perfectă, însă realitatea este alta: „Am ajuns să duc pe umeri o povară prea grea”

Monica Anisie, Ministrul Educației, face anunțul mult așteptat: ”Am pus termenul limită 10 septembrie”

Lora, semnal de alarmă pentru românii care nu poartă mască de protecție. Cântăreața, blocată în Bali, de la începutul pandemiei de coronavirus

Mită electorală, la Jilava! Pentru 200 de lei, riscă ani grei de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies