Selly a mărturisit cum s-a petrecut accidentul pe care a recunoscut că l-a provocat. Influencerul, extrem de sincer: „A fost vina mea”

Celebrul vlogger a dezvăluit cum s-a petrecut incidentul nefericit din trafic.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Duminică, pe 22 ianuarie, Selly a fost implicat într-un accident rutier în momentul în care circula pe Drumul Național 1.

Din fericire, incidentul nu a fost grav și nimeni nu a fost rănit. Totuși, fanii acestuia s-au speriat când au aflat prin ce a trecut vlogger-ul lor preferat.

selly accident rutier, selly declaratii, selly dn1, selly vlogger

Selly

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Selly vrea să schimbe mentalitatea tinerilor prin meseriile pe care le încearcă. Ce spune vloggerul desppre experiența sa ca gunoier: ”E păcat că nu se bucură de respect”

Selly a mărturisit cum s-a petrecut accidentul de pe DN1

Selly a ales să fie sincer și deschis cu privință la greșeala pe care a făcut-o în trafic. Influencerul a mărturisit că accidentul rutier s-a petrecut din cauza sa.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

„Încă unul băieți, încă unul. Pe față nu o lovisem până acum, numai pe laterale, pe spate… Na, îmi cer mii de scuze. Chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu nu am mai oprit”, a povestit Selly pe rețelele de socializare.

Din fericire, nici el, dar nici celălat șofer nu au fost răniți. De asemenea, vehiculele pe care le conduceau nu au suferit nici el avarii semnificative, așa că vlogger-ul și celălalt conducător auto au hotărât să nu implice autoritățile competente.

„Eram pe DN1 şi se formase o coloană de maşini în faţă şi când se formează o coloană din asta brusc uneori există riscul să se producă.

A fost vina mea, nu au fost avarii serioase la maşină, nici la a mea, nici la a domnului în care am intrat. Am făcut amiabliă şi am mers mai departe în drumul meu”, a povestit celebrul vlogger, pentru un post de televiziune.

Nu este primul accident rutier în care a fost implicat Selly, însă iată că acesta l-a determinat pe tânărul influencer să fie mult mai atent atunci când se află la volan, așa cum a mărturisit chiar el.

„Da, cred că e al doilea, da. Da, începând de ieri sunt un alt om, sunt un șofer mai responsabil și mai atent”, a mai precizat vlogger-ul.

selly accident rutier, selly declaratii, selly dn1, selly vlogger

Celebrul vlogger a dezvăluit cum s-a petrecut incidentul nefericit din trafic.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Selly, lecție de viață după ce a atins succesul. Cum s-a schimbat artistul de când a devenit celebru: ”Nu mai dau banii pe aceleași lucruri”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Selly a răbufnit pe internet, după ce a fost acuzat pe nedrept! Tânărul nu s-a mai putut abține: „Domnul cu pricina îmi spune mie că...”

Selly, lecție de viață după ce a atins succesul. Cum s-a schimbat artistul de când a devenit celebru: ”Nu mai dau banii pe aceleași lucruri”

Selly nu este nepotul lui Bogdan de la Ploiești! Care este adevăratul motiv pentru care manelistul a declarat că sunt rude: "Am continuat și eu gluma, dar acum o să spun,...

„Îmi e frică” Fulgy de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bia Khalifa! Ce a recunoscut: „E prea frumos ca să fie adevărat”

O MARE COMPANIE tocmai a decis: Suspendă tot și se închide DEFINITIV

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Relație ciudată la Antena 1. I-ar fi putut fi tată...

Selly nu este nepotul lui Bogdan de la Ploiești! Care este adevăratul motiv pentru care manelistul a declarat că sunt rude: "Am continuat și eu gluma, dar acum o să spun,...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies