Selly și-a făcut praf mașina nouă! Vlogger-ul a făcut accident cu bolidul de 70.000 de euro

Vloggerul Selly a provocat un accident în urma căruia mașina lui nouă a fost serios avariată.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Vloggerul Selly a făcut accident cu mașina sa nouă de 70.000 de euro.

Selly a provocat un accident cu bolidul său, pe care și-l cumpărase luna trecută, la scurt timp după ce luase permisul de conducere. Liderul trupei 5Gang este vinovat, se pare, de incidentul din trafic. Daunele sunt considerabile, anunță jurnaliștii de la Libertatea.ro.

Selly și-a făcut praf mașina nouă! Vlogger-ul a făcut accident cu bolidul de 70.000 de euro

Din fericire, Selly a scăpat teafăr și nevătămat, dar va fi nevoit să suporte cheltuielile de reparație a mașinii, care a fost serios avariată în urma impactului suferit pe un bulevard din București.

fara descriere

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online ca Selly, își cumpărase luna trecută o mașină pe care a plătit 70.000 de euro.

Citeste si: Selly a venit cu părinții la „The Artists Awards”. Vlogger-ul are o relație strânsă cu ei

Citeste si: Fericire mare pentru un vlogger român: Selly a luat permisul de conducere

Citeste si: Selly, răspuns dur pentru Elena Merișoreanu, după ce solista a declarat că ”5Gang nu are logică”! ”E normal să nu înțeleagă, a crescut în altă generație”!

Tânărul care luase permisul cu foarte puțin timp înainte să devină proprietarul superbului bolid a făcut atunci și vlog, arătându-le internauților cum arată mașina visurilor lui și dezvăluind care au fost pașii făcuți pentru achiziționarea ei.

fara descriere

Selly mărturisea în postările sale din mediul online cât de mult își dorește să aibă propria mașină pentru a nu mai fi nevoit să circule fie cu trenul, fie la volanul autoturismului tatălui său, celebrul Jean. În luna octombrie a acestui an reușise să ia pemisul de conducere și, o lună mai târziu, semnase actele și devenise proprietarul unei mașini de lux care costă aproximativ 70.000 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate