Semifinaliști Asia Express 2021
Semifinaliști Asia Express 2021

Vedete

Semifinaliști Asia Express 2021. În competiție au mai rămas doar trei echipe

Semifinaliști Asia Express 2021. Vezi care sunt echipele care au o șansă la marele premiu.

Semifinaliști Asia Express 2021. În competiție au mai rămas doar trei echipe, însă doar una dintre ele va câștiga marele premiu.

Semifinaliști Asia Express 2021

În semifinala reality show-ului Asia Express 2021 au mai rămas doar trei echipe, iar acestea sunt formate din: Mihai și Elwira Petre, Emi și Cuza, dar și Estera și Lidia Buble. 

Echipa care a părăsit competiția chiar înainte de semifinală a fost echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu, care a primit o piatră roșie.

La Asia Express 2021  s-au înscris nouă echpe, care au străbătut trasee dificile din Turcia, Georgia, Iordania și Israel, însă doar o echipă va ieși învingătoare din această competiție.

Citeste si: Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit competiția

Semifinaliști Asia Express 2021

Semifinaliști Asia Express 2021

[Sursa foto: Instagram]

Când va avea loc finala Asia Express 2021

Echipa câștigătoare de la Asia Express, sezonul 4, se va afla în finala emisiunii Asia Express 2021, care va avea loc duminică, 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

În ultima etapă de la Asia Express 2021 și cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt următoarele echipe: Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre, dar și Lidia și Estera Buble. Însă, dintre acestea doar două echipe vor participa în marea finală.

Citeste si: Finala Asia Express 2021. Pe ce dată se termină Asia Express, sezonul 4

Semifinaliști Asia Express 2021

Semifinaliști Asia Express 2021

[Sursa foto: Instagram]

Ce spun vedetele rămase în competiție

Mihai Petre și soția sa se simt motivați și pregătiți pentru a face față provocărilor din ultima etapă a competiției de la Asia Express 2021:  ”Acum începe cea mai importantă parte a competiției. De acum încolo trebuie să fii mai puternic decât ai fost, mai motivat. Noi suntem pregătiți pentru asta”, a declarat Mihai Petre.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Lidia și Estera Buble vor să ajungă în finala emisiunii cu orice preț:  ”Sperăm să reușim să ajungem acolo unde ne-am propus. Știm că toate echipele vor lupta la fel de puternic, dar suntem foarte pornite și mai determinate ca niciodată să intrăm în finală”, a spus Lidia Buble.

Citeste si: Asia Express 2021 Program TV. Vezi când va avea loc finala Asia Express, sezonul 4

Emi și Cuza trăiesc un vis. Concurenților nu le vine să creadă că au ajuns până în această etapă:  ”Nu știu dacă am mai trăit de zece ori în viața mea sentimente atât de mixate și puternice”, a adăugat Emi.

În marea finală de la Asia Express 2021 se vor duela doar două echipe, ceea ce înseamnă că în semifinala competiției va mai avea loc o eliminare.

De duminică până miercuri, în timp ce emisiunea „Asia Express” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „Roata Norocului”, duminica, de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:00 puteți urmări serialul ”Doctorul Minune”.