Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit competiția

Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021. Vezi cine a părăsit competiția de pe Drumul Împăraților.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021. În competiție au mai rămas doar trei echipe, care vor face față provocărilor din Israel, pe ”Drumul Împăraților” la Asia Express, sezonul 4.

Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021

Echipa eliminată de la Asia Express 2021 este echipa formată din Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza. Cei doi concurenți au trecut printr-o mulțime de dificultăți la Asia Express, sezonul 4, iar acum au părăsit concursul, după ce într-una din cele două cutii pe care le-au primit s-a aflat o piatră roșie.

Citeste si: Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Asia Express

Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Asia Express 2021, chiar înainte de semifinală emisiunii, care va avea loc în Ierusalim.

Cele trei echipe care s-au calificat în semifinala de la Asia Express, sezonul 4, sunt: Mihai și Elwira Petre, Emi și Cuza, dar și Lidia și Estera Buble.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele sunt nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute, care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își

depășească limitele fizice și psihice.

Traseul de pe Drumul Împăraților a început în Turcia, iar cursa a continuat în Georgia, Iordania și Israel, punctul final al cursei.

Citeste si: Fnala Asia Express 2021. Pe ce dată se încheie Asia Express, sezonul 4

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021

Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021

[Sursa foto: Instagram]

Cosmin Natanticu și Eliza, despre experiența la Asia Express 2021

Cosmin Natanticu a trecut la Asia Express 2021 prin senzații de foame, greutăți și stres. Actorul a mărturist că nu în deranjează mizeria și mirosul din anumite locuri, dar cel mai mare inamic al său este stresul.

”Eu nu mă abat de la drum. Eu sunt omul care merge drept.

Eu nu știu care e stânga și care e dreapta. E greu când e presiune mare. Alergatul cu sacii ăia în spate și foame și stres. Chiam am o problemă cu stresul. De fiecare dată când opream mașinile puneam masca să vadă oamenii. Noi avem cameramanul care este alergic la nu știu ce puf și strănută încontinuu...Eu cu mizeria cu mirosurile cu astea, eu nu am o problemă”, a spus Cosmin Natanticu.

Eliza Georgescu Natanticu l-a însoțit pe soțul său la Asia Express 2021. Frumoasa blondină s-a plâns că pe ”Drumul Împăraților” s-a confruntat cu tot felul de situații noi, dar mai ales cu mentalități noi și diferite.

”Eu cred sincer că nu știm în ce ne-am băgat. Am fost obișnuită așa să stau în puf, îmi plăcea mult confortul și aleargă cu ghiozdan în spate care are 40 de tone și în soare, să te ardă soarele.

Practic suntem la mâna oamenilor, deci nu aveți idee ce înseamnă să mănânci chestii, să te rogi de oameni, suntem la mila oamenilor și mai ales în condițiile actuale trebuie să le explici că nu ai covid, că ai vaccin, să te lupți cu mentalitățiile fiecărei persoane, mai ales la mașini, să te bage oamenii în mașină. Descoperim că suntem mai puternici de la zi la zi”, adăugat Eliza Natanticu.

Citeste si: Asia Express 2021 Program TV. Vezi când va avea loc finala Asia Express, sezonul 4

Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021

Eliminare Asia Express, 22 NOIEMBRIE 2021

[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt vedetele care participă la Asia Express 2021

Irina Fodor prezintă noul sezon Asia Express, alături de Oase şi actorul Marius Damian, dat fiind că frumoasa prezentatoare Gina Pistol a devenit mămică în luna martie a acestui an şi nu mai poate prezenta emisiunea.

Nouă cupluri de vedete participă la Asia Express 2021: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Vezi AICI lista cu toţi concurenţii de la Asia Express 2021!

Asia Express 2021 a debutat pe micile ecrane, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Unul dintre cele nouă cupluri de vedete va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar şi cu o experienţă de neuitat.

De duminică până miercuri, în timp ce emisiunea „Asia Express” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „Roata Norocului”, duminica, de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:00 puteți urmări serialul ”Doctorul Minune”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies