Serghei Mizil, strigăt de ajutor pentru sora lui! Sonia, aflată pe patul de spital, are nevoie de sânge

Serghei Mizil, apel pentru internauți! Sora lui are nevoie de sânge!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Serghei Mizil are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet bun! Sonia Donca, sora lui, se află pe patul de spital și are nevoie de sânge! Serghei a publicat un mesaj, care a fost distribuit de peste 200 de persoane, prin care-i roagă pe internauți să meargă să doneze sânge, orice grupă, însă să specifice că este pentru Sonia.

Serghei si Sonia
Serghei si Sonia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Serghei Mizil tună și fulgeră la adresa lui Mădălin Voicu. Acesta spune că politicianul nu-și bagă copiii în seamă: ”Nici la botez nu a vrut să vină, la singurul nepot”

Apel umanitar: cine vrea sa ma ajute sa doneze sange la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti (str. Constantin Caracas nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internata la Institutul clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie. Nu conteaza grupa de sange a donatorului.  Adeverința/bonul primit/ă la efectuarea donației trimiteti-le la adresa de email sau pe whatsapp la numarul de telefon (datele pe biletul verde din poza de mai jos), cu specificarea pentru Sonia Donca”, este mesajul postat de Serghei Mizil, pe contul lui de Facebook.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Sora lui Serghei Mizil are nevoie de ajutor
Sora lui Serghei Mizil are nevoie de ajutor[Sursa foto: Facebook]

Serghei Mizil, despre experiența lui legată de COVID-19

Afaceristul a povestit că a ajuns într-un spital COVID-19 din București și a văzut cu ochii lui realitatea ”din teren”, una care nu prea seamănă cu ceea ce se prezintă la televizor.

Citeste si: Serghei Mizil îi face praf pe românii din Italia care fug de coronavirus: „Când vin ăștia la frontieră, „che dice?”. Rămâi la tine acolo, în Italia, dacă ți-ai uitat limba”

Acuma vine tulpina 2, tulpina 3, dă-o dracu de tulpină. E o vrăjeală! Am făcut și eu, a făcut în jurul meu absolut toată lumea. A fost o perioadă când am spus: cunosc câteva sute de oameni, n-a făcut unul. Vara! Acum, să moară..., toți în jurul meu, dar absolut toată lumea, toți din televiziune, toți au făcut: 2-3 zile fără miros, 2 zile fără gust... unii.

Alții, cu temperatură 2-3 zile... 40% nu s-au dus la doctor, au luat antivirale. N-au pățit nimic, s-au făcut bine. Eu m-am dus precum găina la doctor... În fine, am stat în casă, m-a căutat poliția de două ori să vadă dacă sunt, foarte bine că se ocupă...Dar dacă nu-mi pierdeam mirosul 3 zile, nici nu știam. N-am avut nimic”, a povestit Seghei Mizil, într-o emisiune online.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies