Sfârșit cumplit pentru un bătrân din Huși. A murit de foame, singur, în propria casă

Tragedie în Huși. Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit de foame, singur, în propria locuință.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Sfârșit cumplit pentru un bătrân din Huși. A murit de foame, singur, în propria casă


In articol:

Un bătrân în vârstă de 65 de ani din Huși a avut parte de un sfârșit cumplit. Bărbatul a murit de foame, la propriu, singur, în propria locuință. Nimeni nu a fost lângă el în momentul în care s-a stins și nici în timpul vieții. Potrivit vecinilor, acesta locuia singur.

Trupul său fără viață a fost descoperit de către o vecină, care îl mai îngrijea din când în când și îi mai aducea de mâncare.

A murit de foame, la propriu

Vecinii bătrânului susțin că bărbatul în vârstă de 61 de ani nu ar fi primit nici măcar un ajutor din partea autorităților în acestă perioadă de criză generată de pandemia de coronavirus, cu toate că ar fi putut să fie intregrat în categora persoanelor ce pot fi ajutate cu mâncare, în ceea ce privește contextul stării de urgență, scrie Antena 3.

„Nu am văzut pe nimeni, niciodată. Ce îi mai putea da câte un vecin, vreo pâine sau altceva, îi dădea, dar nu am văzut să îi bată în poartă vreun oficial, acum cu starea de urgență sau înainte. A murit singur și vai de capul lui. Dumnezeu să-l ierte, că tare amărât a fost în ultima parte a vieții.

Citeste si: Puterea Dragostei 11 mai: Jador a intrat în direct și a făcut acuzații grave la adresa Ellei: „Lasă că și tu ai înșelat!”

Citeste si: Viorel Cataramă are primele simptome ale COVID-19. Ce se întâmplă cu afaceristul în aceste momente? „ Sper să nu pățesc nimic. Următoarele zile sunt decisive”

Citeste si: 74 de timișoreni pleacă la muncă în Austria cu trenurile speciale trimise de la Viena

A muncit ani la rând, ca mecanic, dar când nu a mai putut a ajuns așa. Noi credem că a murit de foame și de sărăcie. Era un om cuminte, liniștit. Nu bea și era tare respectuos”, spun vecinii, conform vremeanoua.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate