Vedete

Show-ul fenomen „Exatlon”, premiat la Gala TV Mania in aceasta seara! Telespectatorii au decis

”Cel mai bun show de aventură” a ajuns la... Kanal D!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Reality-ul fenomen „Exatlon”, difuzat de Kanal D, şi-a adjudecat trofeul pentru ”Cel mai bun show de aventură”, astăzi la Gala Premiilor TVMania, eveniment care reuneşte an de an oameni din industria televiziunii din România şi celebrează cele mai bune producţii TV. (citeşte mesajul incredibil al lui Giani Kiriţă pentru fostul ”faimos” Silviu)

 „Exatlon”, ajuns la cel de-al doilea sezon, a devenit un adevărat fenomen în România, la foarte scurt timp de la lansare, şi a adus în atenţia milioanelor de telespectatorilor valori precum fairplay-ul, spiritul de echipă, puterea de a-ţi depăşi limitele, atât fizice, cât şi psihice. Concurenţii de la „Exatlon” au devenit modele şi adevăraţi eroi pentru cei de acasă şi au trezit pofta copiilor de joacă, mişcare în aer liber şi sport. 
 

„Exatlon”, premiat la Gala TV Mania! ”Este un adevărat trendsetter în televiziune”

”Exatlon” a reunit campioni care au adus medalii importante României pe podiumurile internaţionale, şi pasionaţi ai diferitelor sporturi, astfel că show-ul s-a dovedit a fi un concurs demn de marile competiţii ale lumii. 
 
Kanal D a dovedit încă o data că este un adevărat trendsetter în televiziune, iar voturile telespectatorilor sunt încă o dovadă a succesului de care se bucură „Exatlon” în rândul milioanelor de români.  

 

  
 

Galerie foto  Urmatorul articol