Sicriul Reginei Elena va fi depus azi la Palatul Elisabeta! Publicul este rugat să aducă doar flori albe

Sicriul Reginei-Mamă Elena va sosi în țară și va fi depus la Palatul Elisabeta. Cei care vor să aducă flori în semn de omagiu sunt rugași să aducă doar flori albe, în semn de puritate.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Regina Mamă-Elena se întoarce astăzi în țară și urmează să fiew înhumată la Curtea de Argeș lângă fiul ei. 

Citeste si: Trei zile de doliu national! Regina-Mamă Elena va fi înhumată lângă fiul ei! Ce nu ai voie să faci în aceste zile

Citeste si: Tamara Buciuceanu a susţinut construirea Catedralei Neamului încă de acum 15 ani! Actriţa a semnat un manifest pentru ridicarea lăcaşului de cult!

Citeste si: Actorii și-au luat rămas-bun de la Tamara Buciuceanu: „Oamenii plecau cu lacrimi în ochi”

Sicriul Reginei Elena va fi depus azi la Palatul Elisabeta! Publicul este rugat să aducă doar flori albe

Înainte ca sicriul cu rămășițele Reginei Elena să fie dus la Curtea de Argeș va fi depus la Palatul Elisabeta. Publicul poate veni să se roage și să se reculeagă la căpătâiul Reginei, iar cei care vor să aducă flori în semn de omagiu sunt rugați de Casa Regală să aducă flori albe pentru a simboliza seniniătatea și bunătatea Reginei-Mamă. 

În intervalul orar 12:45 - 16:00 cortegiul funerar se va deplasa până la Curtea de Argeș, pe ruta Chitila, Titu, Găiești, Topoloveni, prin centrul municipiului Pitești (intrare în oraș la 15:05) și prin centrul municipiului Curtea de Argeș (intarare în oraș la 16:00). Cortegiul funerar nu se va opri pe traseu, dar va încetini în localități. 

Siciriul Reginei Elena va fi depus la Catedrala istorică Episcopală și Regală la ora 16:45, iar începând cu ora 17:15 publicul va putea veni să se reculeagă la catafalc, informează Mediafax. 

Regina-Mamă va fi înhumată la Curtea de Argeș, sâmbătă la ora 12:00 alături de toți regii și reginele României. 

„Este datoria noastră să continuăm legământul, construind o Românie care cultivă respectul pentru cel de aproape, încrederea în oameni, o societate care îşi foloseşte energia pentru binele comun, nu pentru binele personal, o ţară în care tinerii români să dorească să trăiască. Regina se întoarce, dincolo de moarte, la ţara ei, la Coroana ei, la ce a avut mai de preţ, dragostea şi încrederea în România. Odihnească-se în pace!", este mesajul principesei Margareta.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate