Silvia Ioniță, premiată pentru Excelență în Jurnalism, la Gala "Celebrity Awards Successful Women"

Silvia Ioniță, premiată pentru Excelență în Jurnalism, la Gala "Celebrity Awards Successful Women"

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D, de luni până vineri, de la ora 19:00, a fost distinsă cu Premiul pentru „Excelență în Jurnalism”, în cadrul celei de-a şasea Gală "Celebrity Awards Successful Women".

Citeste si: A murit Marie Fredriksson, solista trupei Roxette

Citeste si: Ipoteză halucinantă în cazul asistentei din Vaslui, în comă din cauza bătăilor soțului. Doctorii suspectează ca a fost otrăvită

Citeste si: Cât de mult a luptat Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, cu boala: ”M-am trezit în întuneric, frig și spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”

Silvia Ioniță, premiată pentru Excelență în Jurnalism, la Gala "Celebrity Awards Successful Women"

Într-un cadru festiv, cele mai de succes femei din România, din diferite domenii de activitate, au fost premiate pentru performanță și continuitate în domeniul în care activează, fiindu-le astfel recunoscut prefesionalismul de care dau dovadă.

fara descriere

"Este un premiu care mă onorează și mă obliga să mențin ştacheta sus, mai ales că mă aflu în prezența atâtor femei de succes. Mulțumesc telespectatorilor Kanal D, fără de care nu aș fi pe această scenă alături de dumneavoastră și, totodată, mulţumesc echipei care se află în spatele camerelor de filmat, căreia aș dori să îi dedic acest premiu", a declarat Silvia Ioniță.

În cadrul Galei, Premiul pentru Cea mai Bună Emisiune de Lifestyle și Design Interior” a revenit rubricii "Casa de vedetă", care se difuzează în cadrul Știrilor Kanal D, realizată de Dana Luțu.

fara descriere

"Sunt trei ani de când există această rubrică în cadrul Știrilor Kanal D, iar acest premiu reprezintă o confirmare a faptului că ceea ce facem este pe placul telespectorilor noștri. Vom continua să intrăm în casele românilor cu povești de viață și idei de amenajare a locuinței, în fiecare seară de duminică", a spus Dana Luțu.

În cadrul evenimentului au mai fost premiate Raluca Bădulescu, pentru "Excelență în Modă" , Florentina Opriș, realizatoarea emisiunii "Sport, dietă și o vedetă", difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, la Kanal D, care a fost numită,  în cadrul acestei gale, "Ambasadorul unui stil de viață sănătos în România”, dar și Beatrice Rancea care a primit Premiul de Excelenţă pentru întreaga carieră”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate