Simina a vorbit despre copilul pe care-l va naște peste o lună! Decizia controversată luată de fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Simina de la Puterea Dragostei se pregătește să nască. Luna viitoare, ea va aduce pe lume un băiețel.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Simina de la Puterea Dragostei, care a devenit soția lui Alex Zănoagă în ianuarie, a vorbit mult despre băiețelul pe care-l va aduce pe lume în curând.

Zilele trecute, Simina le-a povestit fanilor săi, care o tot întrebă despre unde și cum va naște, că nu va dezvălui spitalul, pentru că vrea să stea liniștită, să nu se trezească ea sau Alex Zănoagă cu diverse persoane acolo. Asta și pentru că, deși Simina își vede de viața ei de familie liniștită, sunt în continuare multe persoane care o atacă și o înjură. Simina a povestit, în urmă cu ceva timp, motivul pentru care nu va spune în ce spital va naște și asta pentru că îi este frică. ”Nu o să spun pe live la ce spital voi naște pentru că am fost amenințată ca o să vină să-mi ia copilul. Eu vreau să stau liniștită, nu să mă trezesc cu cine știe cine la spital peste mine”, a declarat Simina.

Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei și-au făcut analize de teama coronavirusului? Cine a ajuns la medic în ultimele zile

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a dat însă fanilor ei o veste bună referitoare la băiețel.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

”O să vă arăt copilașul. O să îi fac și lui Instagram. De fapt, cred că o să-l vedeți mai des decât pe mine”, a spus Simina de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ei sunt părinții lui Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”. Se pregătesc să devină bunici

Simina de la Puterea dragostei mai are puțin și naște!”Am pregătit tot”

Simina de la Puterea Dragostei mai are puțin și naște. Tânăra spune că a pregătit tot pentru momentul în care-și va aduce pe lume băiețelul. ”Voi naște la începutul lui aprilie, voi vedea, nu știu încă data exactă. Nu voi naște natural, am ales cezariana. Doctorul mi-a spus că nu pot naște natural, dar nici nu voiam asta, pentru că sinceră să fiu, îmi era frică. În această perioadă, stau mai mult în casă, pentru că vreau să mă feresc de viroze, nu vreau să mă îmbolnăvesc acum” , a spus Simina de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, despre ultimele săptămâni înainte de naștere! Cum arată acum și câte kilograme s-a îngrășat soția lui Alex Zănoagă ”Nu mă simt bine”

Pe de altă parte, fosta concurentă a luat în calcul tot ce trebuie pentru ziua internării în spital. Simina de la Puterea dragostei mai are puțin și naște, de aceea, în aceste zile, s-a decis ce își va lua în bagaj când va merge la spital. ”În principiu, mă voi duce la clinică pe data de 3 aprilie sau cel târziu 6 aprilie, așa că nu prea mai este timp de aranjamente. Am pregătit camera băiețelului, am luat pătuț, cărucior și tot felul de accesorii, în plus, m-am gândit și la ce în pun în geantă. Va fi doar strictul necesar, o pijama, un prosop personal, papuci, pasta de dinți și un suvenir norocos. Mi s-a spus că nu îmi trebuie nimic, că am totul pus la dispoziție, dar am vrut să am și ceva al meu de acasă. Sper să fie totul bine, iar Alex să intre în sală și să filmeze, așa cum mi-a promis”, a declarat Simina pentru WOWbiz.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei este însărcinată?! Ce fotografie a publicat după apariția zvonurilor

Livian de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația dintre el și Daiana: „După o relație de șapte-opt luni...”

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi! Ce se întâmplă în aceste momente cu mama ei oarbă! ”E grav și nu știu ce să fac, este unica persoană pe care o am pe lume”

Mariana de la Puterea dragostei, primele imagini cu foștii iubiți: "A locuit cu ei în casă"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies