Simina de la Puterea Dragostei, amănunte terifiante despre bebeluș ”Are cordonul ombilical în jurul gâtului”

Simina de la Puterea Dragostei se pregătește să aducă pe lume un băiețel, iar nașterea va fi prin cezariană.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Simina de la Puterea dragostei este programată la cezariană săptămâna viitoare, ”între 8 și 10 aprilie”, după cum le-a spus chiar ea fanilor săi care o întreabă tot timpul când va vaște.

Simina și Alex Zănoagă vor deveni părinții unui băiețel pe care-l va chema Dominic, și abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe. Zilele trecute, Simina le-a mărturisit fanilor săi și motivul pentru care a decis să facă cezariană, deși inițial s-a gândit că va naște natural. ”Dominic are cordonul roată la gât”, a spus Simina. 

Citeste si: Simina a vorbit despre copilul pe care-l va naște peste o lună! Decizia controversată luată de fosta concurentă de la Puterea Dragostei

fara descriere

Ce înseamnă cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului bebelușului

Studiile arată că o treime din bebelușii din intreaga lume se nasc cu cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. Și deși este o problemă stresantă pentru viitoarele mămici, în majoritatea cazurilor, circulara de cordon ombilical (așa cum se numește stiințific) nu are nici o influență asupra fătului, chiar dacă acesta este născut natural, cu atât mai mult prin cezariană.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei a făcut videochat? Răspunsul incredibil dat de fosta concurentă la întrebare

fara descriere

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, în panică înainte de a naște: „Nu se mai întoarce...”

Simina de la Puterea Dragostei a vorbit despre nașterea lui Dominic

Simina și soțul ei, Alex Zănoagă, au pregătit totul pentru micuțul Dominic pe care abia așteaptă să-l aducă acasă. Simina este programată la cezariană în perioada 8-10 aprilie, și dacă până atunci nu i se declnșează nașterea, are bagajul făcut la ușă, ca orice gravidă cuminte. Pe de altă parte, Simina spune că nu are dureri, că se simte foarte bine, și este doar nerăbdătoare.

fara descriere

De altfel, pentru a se proteja de coronavirus, Simina nu a mai ieșit din casă de zile bune. Este însă extrem de activă pe contul său de Instagram, unde îi ține la curent pe cei care o urmăresc cu tot ceea ce face în ultimele zile de sarcină.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate