Vedete

Singura imagine cu fiul Madalinei Manole, la 9 ani! Petru Jr seamana izbitor cu regretata artista

Fiul Madalinei Manole a implinit 9 ani si seamana din ce in ce mai bine cu mama lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Singura imagine cu fiul Madalinei Manole, la 9 ani! Petru Jr seamana izbitor cu regretata artistaicon photo


Prima fotografie in care apare Petru Mircea Jr, fiul Madalinei Manole, ajuns acum la varsta de 9 ani, a fost postata in urma cu ceva vreme pe contul de socializare a magicianului Robert Tudor. Baietelul a participat la un eveniment organizat de magician, iar la final s-a fotografiat cu acesta.


Ceea ce socheaza la aceasta fotografie este asemanarea izbitoare intre Petru Jr si mama lui, cantareata Madalina Manole. Artista a plecat de pe aceasta lume in 2010, cand baiatul abia implinise un an, acesta crescand practic fara mama.

De asemenea, fiul Madalinei Manole a crescut si fara bunicii materni. Din cauza unor neintelegeri intre Petru Mircea, sotul artistei, si parintii Madalinei, acestora le-a fost interzis sa-l viziteze pe baiat.
In urma cu doua zile, fratele Madalinei a declarat pentru WOWbiz.ro ca nu l-a mai vazut pe Petru Jr niciodata dupa tragicul eveniment din 2010, cumnatul sau refuzand acest lucru. Marian Manole a explicat atunci ca Petru Mircea incalca o hotarare judecatoreasca care a stabilit ca rudele Madalinei au dreptul sa-si viziteze nepotul.

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune