Vedete

Singura imagine cu fiul Madalinei Manole, la 9 ani! Petru Jr seamana izbitor cu regretata artista

Fiul Madalinei Manole a implinit 9 ani si seamana din ce in ce mai bine cu mama lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Prima fotografie in care apare Petru Mircea Jr, fiul Madalinei Manole, ajuns acum la varsta de 9 ani, a fost postata in urma cu ceva vreme pe contul de socializare a magicianului Robert Tudor. Baietelul a participat la un eveniment organizat de magician, iar la final s-a fotografiat cu acesta.

Ceea ce socheaza la aceasta fotografie este asemanarea izbitoare intre Petru Jr si mama lui, cantareata Madalina Manole. Artista a plecat de pe aceasta lume in 2010, cand baiatul abia implinise un an, acesta crescand practic fara mama.

De asemenea, fiul Madalinei Manole a crescut si fara bunicii materni. Din cauza unor neintelegeri intre Petru Mircea, sotul artistei, si parintii Madalinei, acestora le-a fost interzis sa-l viziteze pe baiat.
In urma cu doua zile, fratele Madalinei a declarat pentru WOWbiz.ro ca nu l-a mai vazut pe Petru Jr niciodata dupa tragicul eveniment din 2010, cumnatul sau refuzand acest lucru. Marian Manole a explicat atunci ca Petru Mircea incalca o hotarare judecatoreasca care a stabilit ca rudele Madalinei au dreptul sa-si viziteze nepotul.

Galerie foto