Singurul pacient care a supraviețuit incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț a ieșit de la Terapie Intensivă

Unul dintre pacienții care se aflau în momentul tragediei de la Spitalul Piatra Neamț, a ieșit de la Terapie Intensivă, iar starea sa de sănătate s-a mai îmbunătățit în ultimele zile. În acest moment, pacientul este internat într-o secție de bolnavi confirmați pozitiv cu COVID-19.

Incendiu puternic Piatra Neamt
Incendiu puternic[Sursa foto: ISU Neamț]
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Piatra Neamț a șocat o lume întreagă. Această tragedie este considerată una dintre cele mai grave din ultimii cinci ani care a avut loc pe teritoriul României. Incendiul puternic care a izbugnit la secția de ATI a făcut multe victime în rândul pacienților care erau internați în cadrul spitalului.

Pentru a se face dreptate în cazul celor 15 persoane care au murit în incendiul de la Piatra Neamț, foarte mulți români s-au revoltat și au cerut demisia unor nume mari.

Citeste si: Medicul-erou de la Piatra Neamț ”se mutase” la spital! Luna trecută, el și-a petrecut aproape o săptămână în spital, de gardă! Dezvăluiri exclusive

Singurul supraviețuitor de la Spitalul Județean Piatra Neamț a ieșit de la Terapie Intensivă. Cu toate că medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire în urmă cu două săptămâni, pe parcurs starea sa de sănătate s-a mai îmbunătățit.

Citeste si: Cătălin Denciu nu va mai putea profesa: ”Nu știu dacă va rămâne cu toate degetele de la mână”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În acest moment, pacientul se simte mult mai bine, acesta este internat într-o secție de bolnavi confirmați pozitiv cu virusul ucigaș din China. Ba mai mult decât atât, bărbatul se află sub supravegherea cadrelor medicale.

15 persoane au decedat în urma incendiului puternic de la Spitalul Piatra Neamț

În plus, Cătălin Denciu s-a rănit grav în incendiu tragic de la Spitalul Piatra Neamț.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă. Ulterior, medicul a fost transferat la un spital din Belgia. Medicul erou se afla de gardă în momentul când secția de ATI a Spitalului din Piatra Neamț a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit unor informații date de autorități, medicul erou a avut arsuri pe o suprafață de 70% din corp.

Reamintim că zece persoane au murit în timpul incidentului puternic, ale șase au fost transportate la spital în stare gravă, iar cinci din ele au decedat pe parcurs.

Incendiu puternic Piatra Neamt
Incendiu puternic[Sursa foto: ISU Neamț]

Sursa: Spynews.ro

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies