Site-ul lui Alexandru Cumpănașu a fost suspendat

Lovitură pentru Alexandru Cumpănașu, chiar în ziua alegerilor prezidențiale! Cei care vor să acceseze site-ul candidatului la președinție sunt întâmpinați de o eroare.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere

Site-ul lui Alexandru Cumpănașu, www.alexandrucumpanasu.ro, a fost suspendat. La ora transmiterii acestei informații, nu se știe dacă site-ul a fost atacat de hackeri sau este o problemă temporară.

Citeste si: Gheorghe Dincă a votat la alegerile prezidențiale! A fost primul deținut care a mers la urne

Candidatul independent Alexandru Cumpănaşu a votat, duminică după-amiază, la o secţie din Caracal, el mergând la vot împreună cu părinţii Alexandrei Măceşanu una dintre tinerele dispărute în vara acestui an şi pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o şi apoi i-a incinerat cadavrul.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Rezultate exit-poll. Se încinge lupta pentru locul 2 între candidați

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, în lacrimi la secția de votare. Au votat chiar la liceul unde a învățat fiica lor

„Am votat pentru o Românie în care să nu mai trebuiască să ne fie frică să ne ducem copiii la şcoală, pentru o România în care să nu ne fie frică de faptul că autorităţile ascund adevăruri sau că nu află la timp ceea ce trebuie să afle, pentru o Românie în care românii să se simtă pe ei în siguranţă şi familiile lor, pentru o Românie din care mafia să dispară, pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea, pentru o Românie cu viziune pentru viitor”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

El s-a prezentat la secţia de vot împreună cu părinţii Alexandrei Măceşanu. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate