Situație terifiantă în Vaslui! Un mort a fost furat de la morgă. Miza? 5.000 de lei

Situație terifiantă în Vaslui după ce un bărbat este acuzat că și-a furat prietenul de la morgă, pentru a beneficia de ajutorul de înmormântare în valoare de 5.000 de lei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Fosta soție a defunctului a sunat la poliție și a anunțat că Marin Lila i-a furat fostul soț care tocmai murise. Femeia crede că Marin ar fi vrut să beneficieze de ajutorul de înmormântare. 

Citeste si: Gheorghe Dincă, noi declarații despre Luiza și Alexandra: „Nu mai judecam. Doream doar sex”

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declarație cutremurătoare: ”Am fost amenințată că o sa vină să-mi ia copilul”

Citeste si: Cum arată acum ”mama” dansatoarelor de manele! Are 50 de ani dar e mai tare decât Loredana Chivu sau Denisa Despa

Situație terifiantă în Vaslui! Un mort a fost furat de la morgă. Miza? 5.000 de lei

Rudele defunctului au sunat la poliție după ce au aflat că omul fusese ridicat de la morgă de un prieten de-al său.

Bărbatul de 52 de ani decedase în urmă cu o săptămână la Spitalul din Huşi și pentru că a stat câteva zile bune la morgă, prietenul său s-a gândit să facă o faptă bună în prag de sărbători, 

„După ce că m-am dus să scot mortul de la morgă, m-am chinuit, l-am cărat cu masina mea, asa cum am putut, soția și fratele ei m-au acuzat că am furat cadavrul. Acum am plângere penală de la ei", a declarat bărbatul, potrivit publicației Vremea Nouă.

fara descriere

Marin Lila recunoaște că nu este niciun fel de rudă cu defuntul și că el l-a dus la capela unde a fost depus pentru priveghi.

„Aici a fost scandal. Că eu l-am depus acolo, i-am adus icoană, tot. Stăteam la priveghi. A venit în capelă cu mare scandal fratele soției, care a spus ca imediat să îi dau certificatul de deces. M-a acuzat că am furat mortul, ca să încasez ajutorul de înmormântare. A sărit la mine. Eu i-am spus că am vrut să fac o fapte bună iar el, în loc să îmi mulțumească, vine să mă bată? Nu e frumos", se plânge Marin Lila, care spune că, de fapt, defunctul nu mai trăia de ani buni cu fosta soție, care este interesată acum tot de ajutorul de înmormântare.

Duminicã, Marin Lila este chemat la Politie, sã dea explicaţii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate