Şoc la concertul Deliei de la Iaşi din urma cu cateva zile! Un spectator a lesinat si a fost chemata de urgenta ambulanta!!! Toata lumea a fost ingrozita! VIDEO EXCLUSIV

Cu ocazia sărbătorilor de Sf Parascheva, Delia a susţinut un show... cu urmări la Iaşi

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

În urmă cu câteva zile, Delia a făcut senzaţie la Iaşi, cu ocazia Sărbătorilor dedicate Sf. Parascheva! Îndrăgita artistă a cântat în faţă a 50.000 de oameni care au aplaudat-o minute întregi pe piesele "Da, mamă" sau "Ireal" şi a creat, în urbea moldavă, o atmosferă fantastică printre fanii săi!

 

Vedeta a încântat prin prestaţia scenica, dar în special prin modul în care a interacţionat cu toată lumea, a interpretat împreună cu spectatorii refrene celebre, a fost extrem de populară în comunicare, în plus, a şi coborât printre cei prezenţi la faţa locului şi a salutat sau a făcut poze ad-hoc. (incredibil, cum a aratat Iulia Albu la ultima ei aparitie pe covorul rosu)
 

Delia a făcut un super show la Sărbătorile Iasiului! Ce s-a intamplat insa cu un fan 

La final, oamenii au votat! Delia a făcut super show la Iaşi, şi cu greu va fi uitat momentul ei artistic de duminică seara! 
 

Din păcate, dincolo de lucrurile perfecte din recitalul vedetei, a existat şi un moment de panică la Iaşi! Un bărbat, impresionat de atitudinea divei, la care s-a mai adăugat şi faptul că a aşteptat în picioare, peste patru ore, să o vadă, nu a mai rezistat presiunii şi a leşinat în timpul spectacolului!!! Oamenii, şocaţi, au încercat să îi dea, în prima fază, primul ajutor, însă a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţă pentru că el să fie stabilizat. Mai mult, fanul blondinei a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost pus pe un tratament medicamentos, care să îl repună pe picioare total!


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate