Șoc la Puterea dragostei! Jador o vrea de soție pe Thalida! Ce spunea însă tânăra în momentul în care a părăsit prima dată casa!

Thalida și Jador au reluat discuțiile despre o legătură amoroasă între ei la Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Thalida a revenit în casa Puterea dragostei în această săptămână și a creat deja o puternică impresie printre băieți. În special, lui Jador, care, acum, când este clar că o legătură cu Simina este imposibilă, are ochi pentru tânăra cântăreață.

Drept dovadă, imediat, a luat-o în brațe când a văzut-o și, fără prea multă introducere, i-a spus că…o vrea de soție.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Familia Geoană e în vacanţă în munţii din Colorado! Uite-l pe Mircea Geoană în pantaloni scurţi şi cu o cască pe cap în excursie la o cascadă!

Citeste si: Natalia Mateuț, declarații fără rușine despre ce face în intimitate: "Să practicăm sexul oral de câteva ori pe săptămână..."

Citeste si: Actorul care zâmbește în filme, dar are inima sfâșiată de durere! Fiica și soția i-au murit de cancer

Jador și Thalida au dat-o pe flirt la Puterea dragostei! ”Am hotărât” 

Normal, glumele între ei nu au întârziat să apară, apoi, Jador și Thalida au dat-o pe flirt la Puterea dragostei! Totuși, nu se știe dacă glumițele lor vor avea și o finalizare, căci, dacă ne amintim, la prima ieșire a fetei din show, ea avea să descrie ce simte cu adevărat pentru manelist. ”Cu Jador e o poveste mai complicată, am stopat pașii către o relație, am hotărât să rămânem prieteni momentan. Râdem, glumim în continuare, ne jucăm, dar prietenește și, dacă va fi să simțim vreodată ceva mai mult, nu vom ezita să facem un pas”, a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Thalida Trofin la vremea respectivă

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate