ȘOC pentru Radu Mazăre! Adevăratul motiv pentru care nu a reușit să consume noaptea nunții la pușcărie nici după patru luni și jumătate de la cununia cu Roxana

Radu Mazăre s-a însurat în pușcărie în iulie, însă nici până acum nu a apucat nici până acum să se bucure de noaptea nunții

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Pe 10 iulie, Radu Mazăre și Roxana Mihalache și-au unit destinele în Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul edil al Constanței este încarcerat după ce a fost predate de autoritățile din Madagascar.

Citeste si: Schimbări la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! Cine conduce acum afacerea în locul soției fostului edil?

Citeste si: Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook este putred de bogat! Constantin Cârciumaru s-a lăudat cu performanţele sale

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Gică Hagi a lansat un atac devastator la Radu Mazăre: „Ați văzut cum arată Constanța? S-a renovat vreo școală generală, un teatru? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital?”

Ceremonia a început pe la orele 14.00 și a fost una restrânsă, doar familia fiind prezentă la eveniment. În mod surprinzător, deși cununia este un motiv de bucurie, indiferent în ce circumstanțe s-ar realiza ea, în libertate sau în arest, în cazul acesta, starea de spirit a proapeților însurăței a fost una sumbră.

Drept dovadă, la două ore după ce i-a spus ”Da” lui Mazăre în fața Ofițerului Stării Civile, Roxana a ieșit supărată pe poarta pușcăriei și a refuzat să dea prea multe detalii.

Radu Mazăre s-a însurat...supărat

De aici, și discuțiile care au urmat conform cărora Roxana și Radu Mazăre s-ar fi certat în închisoare, iar atunci femeia a luat decizia să plece spre casă.

Totuși, ea nu avea să confirme conflictual, ci a avut o altă variantă, suținută de apropiați. ”Nu vreau să mai spun nimic, Radu este supărat. Vă dați seama că situația nu este deloc ușoară. E nevinovat”, s-ar fi destăinut tânăra, care a explicat că nu va exista nici noaptea nunții în camera specială ”rezervată” deținuților.

Radu Mazăre nu a reușit să consume noaptea nunții! ”N u are dreptul să se bucure, la fel că alți deținuți, de cameră conjugală”  

Surprinzător, nici după patru luni și jumătate, Radu Mazăre nu a reușit să consume noaptea nunții cu soția sa, Roxana, mai mult, surse din preajma fostului politician susțin că el nici nu va avea parte deocamdată de cele 48 de ore de amor cu soția, întrucât legea nu îi permite acest lucru. "Mazăre este anchetat în alt dosar și din acest motiv, nu are dreptul să se bucure, la fel că alți deținuți, de cameră conjugală. Cum lucrurile au fost stricte în cazul sau și nu s-a ajuns la niciun fel de concesie, ex-edilul a fost nevoit să respecte regulile și să le accepte", au povestit surse de la fața locului.

Citește cum s-a îmbrăcat soția lui Mazăre la nuntă pe știrilekanald.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului de Interne doar câteva zile! Crimele de la Caracal au blocat ascensiunea Elenei Voinea: "Era cunoscută pentru...

Soţia lui Radu Mazăre nu a câştigat niciun leu în ultimii 4 ani! Afacerile Roxanei sunt dezastruoase! EXCLUSIV

Andreea Marin, revoltată și înfiorată de cazul fetelor din Caracal! A criticat dur „sistemul”: „Suntem sătui de incompetenți, de scuze și de legi care...”

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Horoscop duminică, 11 aprilie. Zodia care are o zi extrem de importantă: Astăzi, poate fi un termen, sau un prag

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies