Șocant! Angajații unui spital, filmați în timp ce chinuiau pacienții! Ce le făceau

Mai mulți angajați ai unui spital au fost surprinși în timp ce chinuiau pacienții.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Mai mulți angajați ai unui spital au reușit să șocheze o țară întreagă, după ce au fost surprinși în timp ce lovesc și batjocoresc pacienți cu autism și cu dizabilități de învățare.

Scenele de groază s-au petrecut în spitalul Whorlton Hall, din comitatul Durham, nordul Angliei, iar un reporter sub acoperire al BBC Panorama a reușit să surprindă aceste momente.

Filmările realizate de către BBC în perioada decembrie 2018 - februarie 2019 au scos la iveală comportamentul angajaților, iar autorițătile din Marea Britanie au deschis o anchetă. Spitalul a fost închis, 16 angajaţi au fost concediaţi şi pacienţii transferaţi la alte centre de îngrijire, notează Agerpres.

Citeste si: Ce a pierdut Simina! Jador a renunțat la haine: „Datorită Mânzului...”

Citeste si: VIDEO | Tanara luata cu forta de pe strada si violata

Citeste si: Elevă de clasa a șaptea, atacată de un recidivist! Ce i-a făcut bărbatul care a încercat să o violeze

Reporterul BBC sub acoperire Olivia Davies a fost persoana care a surprins un moment în care un membru al pesonalului vorbește despre spital ca fiind „o casă de retardați”, în timp ce un alt îngrijitor o jignește pe o pacientă și spune că familia ei este „o oravă nenorocită”.

Una dintre paciente, mințită de către angajați

De asemenea, într-o altă înregistrare, doi angajați sunt surprinși în timp ce imobilizează o femeie care se teme de bărbați și îi spun că salonul în care va sta va fi plin de bărbați, provocându-i o teamă și mai mare.

Profesorul de psihologie clinică care lucrează pentru programul Panorama, Glynis Murphy, a declarat că oamenii surprinși chinuind pacienții cu dizabilități nu au ce să caute în sistemul de îngrijiri medicale.

„Cred că este vorba de tortură psihologică, pentru că ea este blocată acolo, nu poate scăpa. Este o unitate sigură. Şi ei o tachinează şi o supără în mod deliberat”, a declarat Glynis Murphy, potrivit libertatea.ro.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate