ŞOCANT! Ce a postat Bianca Drăgusanu la scurt timp de la aflarea veştii că Victor Slav s-a cuplat cu bruneta Raluca! Prezentatorul o ţine în braţele lui şi o sărută!

Bianca Drăguşanu vine imediat cu o replică după ce presa a scris că Victor Slav şi-a refăcut viaţa după despărţirea de ea

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Bianca Drăguşanu este genul de persoană căreia ii place să aibă de fiecare dată ultimul cuvânt! Un exemplu recent îl are în prim-plan chiar pe Victor Slav, despre care, s-a vorbit, la finalul anului trecut, că ar putea reveni la blondină!

 

Din păcate pentru Bianca, azi, în media, a apărut o ştire bombă, conform căreia Victor s-ar fi cuplat cu Raluca, o fată de oraş, cu care şi-a petrecut Sărbătorile de Iarnă, başca ar trăi alături de ea o poveste frumoasă de câteva luni bune. (intră să vezi câţi bani a plătit Bianca Drăguşanu de Revelion)

Bianca Drăguşanu a apărut în braţele lui Victor Slav! Unde s-a petrecut totul

În mod surprinzător, la puţin timp de la apariţia materialului, fosta iubită a bărbatului a avut o reacţie pe adresele de socializare. Mai mult, pe Istagramul fiicei sale, a şi postat o imagine care a dus la o serie de dicuţii! Concret,  Bianca Drăguşanu a apărut în braţele lui Victor Slav, mai mult, se şi săruta cu el! Tot filmul de la botezul Nataliei, unde cei doi erau încă îndrăgostiţi!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: