Stiri

Șocant! Medicii au fost chemați să salveze un băiețel înecat, în vârstă de 5 ani! Ce s-a întâmplat după două ore

Un băiețel în vârstă de cinci ani a reușit să îi uimească pe medici, după ce s-a înecat, iar inima nu i-a bătut timp de două ore. Micuțul a revenit la viață, șocându-i pe toți cei care au asistat la scenă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Miracol în lumea medicală. Specialiștii nu își pot imagina nici acum cazul unui băiețel în vârstă de numai cinci ani, iar povestea sa face înconjurul lumii.

Micuțul în vârstă de cinci ani din China a devenit un adevărat mister pentru lumea medicală după ce, timp de două ore, nu i-a mai bătut inima, după ce s-a înecat.
În mod miraculos, acesta și-a revenit în mod neașteptat, iar acum specialiștii care l-au salva încearcă să descopere cum s-a întâmplat acest lucru.

Originar din orașul Yibin, aflat în sud-estul Chinei, acesta a căzut într-o baltă de pescuit și s-a înecat. Trecătorii l-au găsit cu fața în jos, l-au scos imediat din apă și au chemat de urgență ambulanța.

Citeste si: Cea mai veche rugăciune, lăsată chiar de Mântuitorul Iisus Hristos! Îți luminează mintea și te scapă de boală

Citeste si: Declarații șocante despre Roxana de la Puterea dragostei! Ce a spus None despre tânără în urmă cu puțin timp! ”Mi-am dat seama ce om este! Nu imi place”

Citeste si: Fostul șef al DNA s-a sinucis în această dimineață! Nu s-a mai putut face nimic pentru el

Ce se întâmplă acum cu băiețelul

Medicii care au ajuns la fața locului l-au găsit pe micuț în stare de inconștiență. Nu respira, însă a fost resuscitat timp de 40 de minute, fără succes, însă.

Mama și bunicul copilului i-au implorat pe medici să continue. După 110 minute de resuscitare, băiețelul a început să respire, spre surprinderea tuturor.

Unul dintre medici a declarat că revenirea la viață a copilului este un adevărat miracol. De asemenea, acesta a afirmat, potrivit The Mirror, că în cei 14 ani de carieră, acesta nu s-a întâlnit cu un astfel de caz.

După ce a început să respire, copilul a fost dus la spital, iar acum respiră cu ajutorul aparatelor, până când specialiștii vor considera că nu a fost afectat de procedurile de resuscitare și că nu i-a fost afectat creierul din cauza lipsei de oxigen.