Șocant! Un băiețel în vârstă de 6 ani, găsit legat în lanț de tatăl lui! Ce le-a zis polițiștilor când l-au găsit, ți se rupe sufletul

Un băiețel în vârstă de 6 ani a trăit un adevărat coșmar din cauza tatălui său.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Imaginile cu un băiețel în vârstă de numai șase ani legat cu lanțuri ca un câine au cutremurat o lume întreagă.

Micuțul care a fost torturat este originar dintr-un sat din Ucraina, iar imaginile în care este legat precum un câine i-au îngrozit pe anchetatori.

Scenele șocante au avut loc într-un sat din Ucraina, iar cel care a apelat la această formă de tortură a fost chiar tatăl micuțului, care s-a gândit că astfel îl va educa pe copil.

Atunci când a fost găsit de către autorități, copilul prezenta numeroase semne de violență pe corp. Era ținut într-o cameră insalubră, era aproape dezbrăcat și lovit peste tot.

Mai mult decât atât, copilașul era obligat de către părintele său să stea în genunchi ore întregi.

Citeste si: Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: "Parcă erai virgină..."

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstru la cumpărăturile pentru nuntă! „Dă-mi o culoare țigănească! Să mor io dacă nu-mi place! Asta-i, fă!”

Citeste si: Minelli, tânăra care cântă celebra piesă Mariola, făcută praf de Cezar Ouatu și Florin Răduță, după prestația live: "Dezastru!!!"

Micuțul era crescut de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani și de mama sa vitregă, în vârstă de 27 de ani.

Atunci când nu făcea ceea ce i se spunea, copilul era ținut într-o cameră separată din casă, unde era adesea lovit.

Copilul le-a spus colegilor ce a pățit

Doar atunci când mergea la școală era eliberat, iar aceasta a fost salvarea lui. Copilul a ajuns să le povestească și colegilor săi că este ținut în lanțuri acasă și nu a durat mult până când povestea a ajuns la urechile anchetatorilor. Tatăl copilului va fi decăzut din drepturi, iar copilul va urma ședințe lungi de terapie pentru a trece peste acest moment traumatizant al vieții sale.

Nu o singură dată copilul a fost luat de lângă părinții săi și dus la orfelinat, din cauza violenței. Cu toate acestea, părinții au reușit de fiecare dată să îl ia înapoi acasă.

 

Foto: Ukraine National Police/east2wes 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate