Șocant! Un bărbat decapitat a fost găsit în Bistrița-Năsăud! Fiul lui ar fi descoperit cadavrul

Durere fără margini într-o familie din Bistrița-Năsăud! Un bărbat a fost găsit decapitat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Scenariu macabru în Bistrița-Năsăud. Un bărba a fost găsit decapitat între localitățile Fiad și Romuli. Cel care a găsit cadavrul bărbatului ar fi fost chiar fiul lui, care îl dăduse dispărut de aproape o săptămână, după ce mai mulți ciobani ar fi spus în sat că un bărbat decapitat se află în câmp.

Mai mult decât atât, fiul, din Telciu, a fost cel care a anunțat serviciul 112 de situația întâlnită. Autoritățile încă fac cercetări la fața locului pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt.

“Echipajul B2 SAJ a găsit la locul solicitării un bărbat de aproximativ 47 ani, cu leziuni incompatibile cu viața, declarându-se decesul. De asemenea , cadavrului îi lipsește capul, care nu a fost încă găsit la locul solicitării” anunță reprezentanții SAJ BN.

Citeste si: Cutremur în această seară în România

Citeste si: Scene halucinante pe stadion, după ce CSA Steaua a ratat promovarea! S-a lăsat cu bătaie și gaze lacrimogene

Citeste si: Cine e polițistul din Timiș care a fost ucis de un bărbat, după ce a încasat un glonț în piept! ”A mai căzut un coleg la datorie”

Este macabru modul în care a descoperit trupul neînsuflețit al tatălui său. De la mandibulă în sus, partea lipsă, ar fi fost parcă mușcată și sfâșiată, conform bistriteanul.ro.

„Astăzi, în jurul orei 15:20, a fost sesizat prin 112 faptul că a fost găsit un bărbat decedat, pe o vale, între localitățile Romuli și Fiad. S-a constituit o echipă de polițiști în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. La data de 24 mai a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 47 de ani, din Telciu, a plecat de la domiciliu la data de 21 mai și nu s-a mai întors.Au fost efectuate activități în vederea găsirii acestuia, fiind dispusă, în aceeași zi, căutarea la nivel național. În cadrul verificărilor se va stabili dacă este vorba despre una și aceeași persoană găsită astăzi decedată“, anunță reprezentanții IPJ BN.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate