Șocant! Un bărbat din Târgu-Jiu și-a transformat apartmentul într-o groapă de gunoi. Imagini greu de privit

Un bărbat din Târgu-Jiu și-a transformat locuința într-un focar de infecție!

Autor: A.V.

Proprietarul unui apartament din Târgu-Jiu și-a transformat locuința într-o adevărată groapă de gunoi. În ultimii ani vecinii acestuia au trebuit să îndure pe lângă mirosul insuportabil și șobolanii care coborau din apartamentul bărbatului în terasele acestora. Locuința care era un adevărat focar de infecție a fost curățată marți dimineață de câțiva angajați de la Edilitara.

„Polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu au acționat, în data 29.01.2019,

conform atribuțiilor stabilite în Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică în timpul acțiunii de salubrizare efectuată de SC Edilitara SA în apartamentul unei persoane care depozita diferite deșeuri, sticle, haine și obiecte vechi. Reprezentând un adevărat focar cu risc crescut de îmbolnăvire pentru toți locatarii, polițiștii locali au efectuat mai multe demersuri, în mod gradual, în scopul soluționării aspectelor sesizate de asociația de proprietari.

Citeste si: Oana Roman, prăduită de hoţi! Îşi lăsase maşina parcată pe o străduţă din Bucureşti

Citeste si: Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund- bzi.ro

A fost identificat proprietarul, fiindu-i aduse la cunoștință dispozițiile legale privind obligația de a salubriza și întreține în mod corespunzător locuința respectivă, dar și conștientizarea acestuia asupra consecințelor negative generate de mediul insalubru în care locuiește.

Întrucât proprietarul a refuzat să își îndeplinească obligațiile legale, polițiștii locali i-au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 200 lei, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Târgu-Jiu nr. 169/2006 privind aprobarea Regulamentului de Gospodărire a Municipiului Târgu-Jiu.

Citeste si: Halucinant! Un tată și-a găsit fiica de 16 ani inconștientă în pat și casa întoarsă pe dos! A crezut că a fost violată, dar când a aflat povestea a înlemnit

De asemenea, pentru eliminarea disconfortului fizic și psihic creat locatarilor, polițiștii locali au învederat asociația de proprietari cu privire la dispozițiile art. 18 din Legea nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari (în vigoare la acea dată): în cazurile în care în clădirile de locuinţe unul dintre proprietari sau chiriaşi împiedică, cu bună-ştiinţă şi sub orice formă, folosirea normală a clădirii de locuit, creând prejudicii celorlalţi proprietari ori chiriaşi, după caz, proprietarii sau reprezentantul legal al acestora pot solicita instanţei să hotărască măsurile pentru folosirea normală a clădirii, precum şi plata daunelor.

Citeste si: Cornelia Catanga se pregătește să fie soacră mare! Ce spune Alex, fiul ei, despre viitoarea soție

Judecătoria Târgu-Jiu a admis cererea formulată de asociația de proprietari, obligând persoana în cauză să procedeze la igienizarea apartamentului, iar în cazul refuzului, aceasta a fost autorizată să pătrundă în imobil și să îl igienizeze” a declarat Alexandra Petrița purtătorul de cuvânt al Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu.

Sursă

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Halucinant! Un tată și-a găsit fiica de 16 ani inconștientă în pat și casa întoarsă pe dos! A crezut că a fost violată, dar când a aflat povestea a înlemnit

Caz șocant la Maternitatea din Botoșani! Un bebeluș avortat a refuzat să moară. Mărturisirile te vor face să plângi

Gerul face victime. Au găsit-o fără suflare în zăpadă și cu trupul înghețat

Horoscop 16 Octombrie 2021: Gemenii vor depăși situațiile de criză, deoarece au încredere în forțele proprii

Reghecampf, prima poză cu iubita sa, Corina Caciuc Bilcon. Anamaria Prodan va exploda de nervi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Andreea Esca a anunțat plecarea de la PRO TV. Decizia va întrista milioane de români. „Dacă am vorbit o chestie...”

Ana Muntean, „amanta lui Ciprian Marica”, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul fotbalist: „Nu am niciun fel de regret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies