Stiri

Jurnalist celebru din România, găsit fără viață în locuința sa! Avea numai 30 de ani

Doliu în presa din România. Jurnalistul a fost găsit joi, fără suflare, în apartamentul său. Ce s-a întâmplat cu tânărul în vârstă de 30 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Doliu în presa din România. Unul dintre cei mai cunoscuți junaliști de la noi s-a stins din viață la numai 30 de ani. Jurnalistul clujean Dan Porcuțan, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit fără viață în locuința sa, în seara zilei de joi, 14 martie.

Potrivit primelor informații, cauza posibilă a decesului ar fi un stop cardiac. Sora bărbatului a fost cea care a făcut teribila descoperire și a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Citeste si: Vacanță de coșmar, din cauza unei ținute! A fost dată jos din avion, pentru că s-a îmbrăcat AȘA

Citeste si: Trupa One Direction, în doliu! A murit la numai 18 ani

Citeste si: Emoționant! Mai mulți bolnavi de cancer, ultimele cuvinte înainte să moară: „La revedere, mamă”

La locuința lui Dan Porcuțan a fost trimis imediat un echiapaj medical, însă medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul tânărului. În urma necropsiei, se va stabili cauza decesului său neașteptat. 

Ce s-a întâmplat zilele trecute cu jurnalistul clujean

Dan Porcuțan a fost supus zilele trecute unei intervenții chirurgicale stomatologice, iar joi a acuzat dureri de inimă. Cauza probabilă a decesului este un stop cardio respirator.

Tânărul a lucrat ca fotoreporter pentru mai multe redacții clujene și era extrem de pasionat de ciclism și de ieșirile în aer liber.

„Cam atât a fost anul acesta. Îmi propusesem 7.000km, dar am ajuns la 13.000km. A fost mult și greu, uneori, pentru primul meu sezon full de ciclism. Bine, mai mult de plat am avut parte anul acesta. Aproape în fiecare lună am doborât challengeurile, atât cele de pe Strava cât și cele personale. Pentru 2019? Habar nu am ce mă vă aștepta", a scris jurnalistul pe pagina personală de Facebook pe 30 decembrie 2018.

 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Galerie foto