Șocant! Un tată și-a ucis copilul de 13 zile și a încercat să dea vina pe fiul lui de doar doi anișori

Michael Anthony Herkal, în vârstă de 32 de ani, și-a ucis copilul în vârstă de 13 zile, încercând apoi să dea vina pe celălalt fiu al său în vârstă de doi ani, infomează publicația online The Mirror.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Bărbatul a declarat în fața polițistilor că vinovat de moartea bebelușului este fratele lui. El a susținut că băiatul de 2 ani l-a tras de pe canapea de două ori pe frațiorul lui mai mic de doar 13 zile.

Și-a ucis copilul, învinuindu-l pe celălalt

Individul din Minneapolis, SUA, a fost rapid prins cu minciuna. Polițiștii au constatat că tatăl criminal a petrecut 80 de minute pe Google căutând după cuvintele „cineva a aruncat copilul pe podea” și „bebelușul respiră greu”. Într-un târziu a chemat o ambulanță.

Citeste si: Ce face "Kevin" în fiecare an, când se difuzează "Singur acasă": "Mormăi replicile..."

Citeste si: Cine era fata găsită moartă într-un parc din Militari. Anchetatorii nu exclud varianta unei crime

Citeste si: VIDEO | Un nou caz șocant în Caracal: Un recidivist de 70 de ani a agresat sexual o copilă de numai 5 ani

Anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat cu adevarat

fara descriere

În urma anchetei, s-a stabilit că bărbatul și-a ucis copilul în vârstă de 13 zile, în urma unei divergențe avută cu iubita lui. Și-a scuturat și pălmuit bebelușul, provocându-i o fractură craniană. Rana a dus la hemoragie cerebrală, iar după două zile de chin, copilul a murit în spital.

Joi bărbatul și-a primit pedeapsa. El va sta 24 de ani în închisoare, după ce s-a declarat vinovat de omor în gradul doi.

În cazierul său judiciar, bărbatul a avut o istorie lungă de abuzuri domestice împotriva mamei copilului. El a încălcat de patru ori un ordin de protecție dat împotriva sa în 2016 și 2017. Pentru acest fapt a primit doar patru luni de închisoare.

Acum, un bebeluș nevinovat a plătit cu viața ieșirile violente ale celui care nu poate fi numit tată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate