Sonny Flame a trăit clipe mai grele decât eliminarea de la Survivor! A fost părăsit de iubită și a băut de supărare, până nu a mai știut de el: „M-am trezit cu cămașa unui prieten pe mine”

Sonny Flame de la Survivor a fost părăsit de iubită, fiind copleșit de decizia acesteia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Sonny Flame de la Survivor a fost părăsit de iubită, în urmă cu câțiva ani. Cântărețul care a fost eliminat recent de la competiția din Republica Dominicană a suferit enorm din dragoste. “Prima oara cand am consumat bauturi alcoolice fara masura am facut-o din suparare. Prietena mea imi daduse papucii, mi-a spus ca nu vrea sa mai fim impreuna pentru ca e cu altcineva.”, a mărturisit Sonny Flame într-o emisiune tv din 2012.

Citeste si: Scandal monstru la Faimosi! Mihai Onicas a fost prins mancand pe ascuns!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Destabilizare totala in echipa Faimosilor de la Survivor Romania!

“M-am intalnit cu prietenii mei si ne-am dus intr-un club. Pe atunci nu beam asa ca nu stiam ce si cum. Am amestecat whisky cu vodca, vin etc. Cert este ca m-am trezit cu camasa unui prieten pe mine", a declarat Sonny Flame, care nu a menționat dacă iubita cu pricina a fost Elena, cea care ulterior i-a devenit soție și i-a dăruit o fiică. (vezi ce mesaj i-a transmis Sonny Flame Elenei, după ce a părăsit Survivor)

fara descriere

Sonny Flame de la Survivor a fost părăsit de iubită: "M-am înarmat cu foarte multe"

Elena Ionescu și Sonny Flame au fost cele două nominalizări ale echipei roșii pentru eliminare. După votul publicului, Sonny Flame a părăsit emisiunea. „Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. În clipa asta am uitat orice ceartă, este un joc și nu trebuie să o luăm personal. Vreau să îmi cer scuze dacă am avut o reacție acidă. Asta am simțit în momentele respective. Acum vreau să-mi îmbrățișez colegii”, a declarat Sonny Flame.

„Înainte să vin la Survivor m-am înarmat cu foarte multe, dar nu mă așteptam ca în interiorul echipei să existe atâtea mizerii. Îmi asum, asta îmi e firea. Mi-ar fi foarte greu să par prefăcut și să fac strategii. Când mă întorc acasă, sper să fiu așteptat de soția și fetița mea”, a încheiat cântărețul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate