Sora regretatului Adrian Păunescu, internată la Spitalul groazei din Săpoca! Poetul a ținut-o zeci de ani ascunsă

Printre pacienții spitalului Săpoca se află și sora lui Adrian Păunescu. De ce boală suferă femeia.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Printre pacienții spitalului Săpoca se află și sora lui Adrian Păunescu. De ce boală suferă femeia.


Zilele acestea, România a fost cutremurată de povestea crimelor de la Săpoca, atunci când un bărbat a ucis șase persoane și a rănit grav alte șapte persoane. Astăzi, un nou deces a fost confirmat, iar pacienții de la Spitalul de Psihiatrie au trăit momente de groază în noaptea de 18 august, atunci când Nicolae Lungu a intrat peste ei în salon și a ucis fără milă.


In articol:

Printre pacienții internați în Spitalul de la Săpoca se află și sora secretă a lui Adrian Păunescu. La scurt timp de la moartea poetului, a ieșit la iveală faptul că acesta avea o soră secretă, pe care a ținut-o ani întregi ascunsă de ochii lumii.

Femeia s-a născut bolnavă, iar după moartea lui Adrian Păunescu, soția acestuia, Carmen, s-a îngrijit de femeie, pentru a nu-i lipsi nimic.

Născută în 1945 cu simptome ale Sindromului Down, Lidia a fost dusă încă din copilărie la o mănăstire de maici, iar în anul 1974 a fost mutată de la mănăstire la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, Secţia Nifon (Centrul de psihiatrie acuţi).

De mai bine de 40 de ani, femeia locuiește în acest centru într-o rezervă, iar tratamentul ei este extrem de costisitor.

Citeste si: Război în lumea mondenă. Au fost iubiți, iar acum nu vor să se mai vadă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Cazul Săpoca. Încă o victimă a lui Nicolae Lungu a murit

Citeste si: Abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care s-a enervat criminalul de la Săpoca! ”Nicolae a făcut o criză de nervi când a auzit că familia i-a vândut o mașină cu pepeni!” EXCLUSIV

Citeste si: Incredibil! Cum a reușit o femeie să fenteze pușcăria, deși a fost condamnată pentru proxenetism acum zece ani

Deși nu mai comunică de mai bine de 20 de ani, femeia înțelege tot ce i se spune, fiind conștientă de tot ce e în jurul ei, știind că fratele său a murit, potrivit libertatea.ro. După moartea fratelui său, în anul 2010, Lidia a început să refuze să se mai ridice din pat.

Ce spune Andrei Păunescu despre mătușa lui

Andrei Păunescu este de părere că venirea pe lume a surorii tatălui său, bolnavă de sindrom Down şi schizofrenie, a fost o adevărată dramă în familia sa.

Este vorba despre o întâmplare dramatică de viaţa tatălui şi din viaţa bunicului meu. Bunicul meu a avut, din a doua căsătorie, un copil bolnav. Este soră doar de tată cu tatăl meu Lidia. Tata s-a îngrijit de ea. Toată viaţa a fost sub supraveghere. Mai mult nu s-a putut face decât să fie sub control şi medicaţie. Tata s-a ocupat cât a putut, adică total de Lidia", a declarat Andrei Păunescu în cadrul unei emisiuni, în anul 2014.

Bărbatul, care susţine că a cunoscut-o pe Lidia Păunescu pe când era copil, a declarat că regretă faptul că viaţa i-a oferit bunicului său o compensaţie nefericită: a avut un fiu genial, însă o fiică atât de bolnavă.

„Nimeni nu este ruşinat de această dramă. Tata a considerat acest lucru ca pe un dat nefericit al destinului. Am cunoscut-o în copilărie pe această mătuşă vitregă. Îmi pare rău că bunicul meu, în a doua căsătorie, a trăit o astfel de dramă. Poate este un destin crud ca acelaşi tată să aibă un fiu geniu şi într-o compensaţie nefericită şi o fiică bolnavă", a mai spus fiul lui Păunescu.

Andrei susţine că, după moartea poetului, cea care se ocupă de Lidia este soţia lui Păunescu. "A fost ajutat foarte mulţi ani şi chiar şi după moarte, de Carmen, soţia tatălui meu care şi ea se ocupă în continuare, în virtutea unei morale. Dacă nu există o familie care să se ocupe de un asemenea caz, el nu poate exista într-un astfel de centru. Carmen se ocupă cu demnitate de mătuşa mea vitregă", a completat fiul lui Păunescu.

foto: b1.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Streinu-Cercel, scandal MONSTRU: NU a făcut nimic! Acuzații dure la adresa șefului de la Balș

Nu mai dormi niciodată pe burtă! Cât rău îți face și cum îți influențează somnul pe termen lung: Este șocant!

Cazul Săpoca. Încă o victimă a lui Nicolae Lungu a murit

Abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care s-a enervat criminalul de la Săpoca! ”Nicolae a făcut o criză de nervi când a auzit că familia i-a vândut o mașină cu pepeni!”...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies