Soţul Andreei Tonciu a vorbit despre divorţ: "Cine nu se ceartă? Hai să fim sinceri!"

Soţul Andreei Tonciu a făcut declaraţii despre relaţia lui cu bruneta.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Soţul Andreei Tonciu a vorbit despre divorţ.

În urmă cu un an, Andreea Tonciu vorbea despre problemele din căsnicie şi a mărturisit că s-a gândit la divorţ. Soţul ei, Daniel Niculescu, a fost întrebat recent despre ce s-a întâmplat în mariajul lor, iar el a recunoscut că au fost certuri între ei, dar nu s-a pus problema să se despartă.

Citeste si: Feli Donose a avut depresie postnatală! Cum a reușit artista să o înfrunte

Citeste si: Drama Gabrielei Cristea: Sarcina ei s-a oprit din evoluţie! "Poate se întâmplă o minune"

Citeste si: Cutremur în România! S-a produs într-o zona neobișnuită

Andreea Tonciu şi Dani Niculescu au împreună o fetiţă, Rebecca, dar vor să îşi mărească familia. Partenerul de viaţă al Andreei Tonciu şi-ar mai dori un copil.

fara descriere

Soţul Andreei Tonciu a vorbit despre divorţ: "Cine nu se ceartă? Hai să fim sinceri!"

„Hai să fim sinceri. Cine nu se ceartă?! E normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe. Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit. Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva. Chiar mă gândesc să ne mutăm, într-un an, de la apartament la vilă, casă. Mai vreau un copil, ce-o vrea Dumnezeu, fată, băiat, îmi doresc…într-un an, doi, vreau și chiar mă gândesc”, a declarat Daniel Niculescu, soţul Andreei Tonciu, într-o emisiune de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate