Soţul columbian al Alexandrei Copos a părăsit România după ce s-a certat cu George Copos din cauza afacerilor! Diego Prada s-a mutat la Londra şi Madrid!

Soţul columbian al Alexandrei Copos a părăsit România şi s-a lansat în alte afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Soţul columbian al Alexandrei Copos a părăsit România, nemulţumit de socrul său, George Copos. Alexandra Copos l-a cunoscut pe columbianul Diego Prada în America, unde acesta a făcut studii de business. Diego a venit în Romania după ce s-a însurat cu Alexandra Copos. El a preluat conducerea mai multor companii deţinute de socrul său, George Copos, mai ales că acesta a fost închis iî Dosarul transferurilor. Printre aceste companii se numara si ANA IMPE, din judetul Arges, producator de motoare electrice pentru produse electrocasnice, firma care in 2014 a avut un profit net de aproape 2 milioane de lei (aproximativ 450.000 de euro). In aprilie 2015, insa, Copos a iesit din inchisoare si s-a gandit sa mai taie din costuri, concediind mai multi angajati. (vezi cum şi-a păcălit George Copos soţia la împărţirea averii)

Citeste si: Fosta soție a lui George Copos a ajuns în cârje! Cristiana Copos nu a renunțat totuși la shopping VIDEO

Citeste si: Soţii Geoană şi-au scos la film prietena, Cristiana Copos! Aceasta a rămas singură după ce Geoge Copos şi-a refăcut viaţa cu o altă femeie, cu care are şi un copil VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Afacerile din turism l-au îmbogăţit pe George Copos! Vezi ce profit uriaş a scos afaceristul de pe urma hotelurilor sale! EXCLUSIV

Soţul columbian al Alexandrei Copos a părăsit România. Angajaţii l-au "lucrat" la George Copos

Ginerele său nu ar fi fost de acord şi, pentru ca nu a ajuns la o întelegere cu Copos, si-a dat demisia din cele doua functii pe care le detinea, de director executiv, respective administrator. “Americanul de origine columbiană a încercat în cei aproape doi ani de când s-a aflat la conducerea fabricii piteştene de motoare electrice nu numai să stopeze concedierile, ci şi să ridice standardul de confort al angajaţilor prin îmbunătăţirea condiţiilor de muncă precum şi să salveze compania de la colaps prin obţinerea de noi parteneriate şi câştigarea de noi pieţe… Aceleaşi surse care ne-au informat despre demisia lui Prada, ne-au spus şi că prin fabrică se vorbeşte că gestul ginerelui lui Copos ar fi survenit tocmai în urma unor neînţelegeri între cei doi privind gestionarea pe viitor a societăţii. Un argument în plus ar fi şi acela că după eliberarea din penitenciar a lui George Copos, la Ana IMEP au apărut deja listele cu viitoare disponibilizări, primii 5 oameni fiind deja concediaţi după ce patronatul ceruse iniţial dispariţia a 10 locuri de muncă. Aceleaşi voci susţin şi că Diego Prada ar fi fost „lucrat” la socrul său de către „garda veche” din fabrică, deloc mulţumită de gândirea şi metodele moderne ale acestuia”, a notat Jurnalul de Argeş.

fara descriere

Soţul columbian al Alexandrei Copos a părăsit România. Diego Prada e specializat în consultanţă în afaceri

Astfel, Diego Prada a fost nevoit să îşi caute de lucru, dar nu în România, ci în străinătate. În prezent, soţul Alexandrei Copos figurează, pe site-urile specializate în resurse umane, ca preşedinte al Consiliului de Adminstraţie al companiei "Paginas Amarillas" din Madrid, dar şi ca "Senior principal" la "Metric Capital Partners", o companie din Londra, specializată în consultanţă în afaceri. Alexandra Copos, care administrează în România lanţul de patiserii al familiei, nu a putut rămâne departe de Diego, astfel că şi-a înfiinţat compania Moonstar Ventures, tot la Londra şi tot în domeniul consultanţei în afaceri.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate