Ştefan Bănică Jr a fost dat în judecată de firma de pază care îi asigură securitatea la concerte! Vezi cum s-a încheiat totul!

Ştefan Bănică Jr a fost dat în judecată de firma de pază ce aduce bodiguarzi la concertele cântăreţului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ştefan Bănică Jr a fost dat în judecată de firma de pază cu care are contract pentru spectacolele sale. Acesta a chemat în instanţă firma „Mabel Concert SRL”, cea prin care Bănică Jr îşi desfăşoară activităţile din domeniul artistic. Dosarul a fost înregistrat pe 25 octombrie 2018, la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti şi a avut ca obiect cerere de valoare redusă. (vezi cum a plâns Bănică Jr pe scenă după decesul Tamarei Buciuceanu)

Citeste si: Lavinia Pârva, cărucior de 1.000 euro asortat la pantaloni de casă! Cum a ieșit soția lui Ștefan Bănică Jr la plimbare cu micuțul Alexandru VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Suntem excluși! Sportul românesc, în genunchi. E cea mai dură lovitură - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Costin Mărculescu a fost asaltat de fanii lui Ştefan Bănică jr după ce l-a acuzat că nu a iubit-o pe Tamara Buciuceanu: „Dacă vrei publicitate, încearcă să te mai...”

Citeste si: Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan Bănică Jr că şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la Cimitirul Bellu! Vezi cum arată locul de veci în care odihnesc tatăl, fratele, unchiul şi bunicii lui Ştefan!

Ştefan Bănică Jr a fost dat în judecată de firma de pază: „Ia act de renunţarea petentei la judecată" 

Asta înseamnă că firma lui Bănică Jr, care a figurat ca pârât, avea o datorie mai mică de 10.000 de lei faţă de reclamantul care a fost firma de pază. Primul termen al procesului a fost pe 14 dece,brie 2018, când cauza a fost amânată pentru 14 februarie 2019. „Ia act de renunţarea petentei la judecată. Cu recurs. Pronunţată astăzi, 14.02.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, a fost hotărârea judecătorilor.

Ştefan Bănică Jr a fost dat în judecată de firma de pază. Datoriile fimei erau de peste un milion de lei

Asta înseamnă că firma lui Bănică Jr şi-a achitat restanţele faţă de firma de pază, care a renunţat astfel la judecată. De-a lungul timpului, Mabel Concert SRL i-a adus lui Bănică Jr profituri substanţiale Cea mai bună perioadă a fost 2008-2012 când, în fiecare an, profitul net a fost de aproximativ 2 milioane de lei (aproximativ 450.000 de euro). De atunci, profitul a fost în continuă scădere: 1.016.529 lei (în 2013), 683.214 lei (în 2014), 579.583 lei (în 2015), 388.902 lei (în 2016), 299.735  lei (în 2017) şi 611.116 lei (în 2018). La sfârşitul lui 2018, datoriile firmei erau de 1.092.292 lei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Doliu IMENS în România! Un fost mare sportiv, ucis de COVID-19! Fiica sa, o celebră actriță, a făcut anunțul

Horoscop vineri, 27 noiembrie. Nativii din Balanță sunt pregătiți pentru o decizie legată de bani, iar Racii vor fi luați pe sus în dragoste. Ce spun astrele despre tine

Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu! Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: „Nu a iubit-o niciodată. Nu l-a iubit nici pe tatăl său, ȘTEFAN BĂNICĂ senior,...

Mesajul lui Ștefan Bănică Jr după moartea Tamarei Buciuceanu: Mulțumesc pentru tot! Drum lin!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies