Ștefan Bănică Jr. o contrazice pe Andreea Marin. Artistul a dezvăluit de ce au eșuat căsniciile anterioare: "Relaţiile au avut de suferit în urma..."

Actorul a dezvăluit motivul pentru care relațiile anterioare au ajuns la sfârșit.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Ștefan Bănică Jr. a ajuns în fața ofițerului stării civile de două ori, înainte de a-i deveni soț Laviniei Pîrva. Actorul a fost căsătorit cu două dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră, însă niciunul dintre mariaje nu a fost sortit succesului.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. a spus abia acum! De ce nu l-a lăsat pe fiul său, Radu, să participe la o cunoscută emisiune tv: “Băi, băiatule, ce statut ai tu?”

Ștefan Bănică Jr., despre motivul real al eșecului în fostele căsnicii

Ștefan Bănică Jr. a ținut de multe ori primele pagini ale ziarelor, la brațul celor două femei cu care a fost căsătorit. Totuși, și în cazul mariajului cu Andreea Marin, dar și în căsnicia pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, artistul a dezvăluit că presiunea mediatică și-a spus cuvântul, iar acest lucru ar fi dus la degradarea celor două relații, iar mai târziu la divorț: "Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea.

Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit de ce nu au funcționat fostele căsnicii

Ștefan Bănică Jr. 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Meseria mea este pe scenă. Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despe el, în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora.", a declarat Ștefan Bănică Jr., în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar.

Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată de Ștefan Bănică

Andreea Marin

[Sursa foto: Captură tv]

Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată de Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a dezvăluit că nu i-a fost ușor să treacă peste divorțul de Ștefan Bănică, însă acum trecutul este șters cu buretele. Mai mult, vedeta a recunoscut faptul că a fost pusă într-o situație incomodă, căci actorul a înșelat-o în timpul căsătoriei: "Pentru mine trecutul nu mai contează.

Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11.

Citeste si: Andreea Marin a dezvăluit motivul divorțului de primul ei soț. Nu este vorba despre Ștefan Bănică: "De iubit, ne iubeam în continuare"

Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.", a povestit Andreea Marin, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies