Stela Popescu îl „vizitează” pe Dan Puican în vis! „Îi aprind o lumânare la Biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă”

Dan Puican s-a confesat la circa trei ani de la moartea fostei sale soții, Stela Popescu. Acesta continuă să o vadă în vis.

Stela și Dan
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Stela Popescu ne-a părăsit în urmă cu mai bine de trei ani. Vestea că marea doamnă a tatrului românesc s-a stins a lăsat un gol în sufletul tuturor românilor care au îndrăgit-o.

De aproapiați și colegi de breaslă nu mai spunem, trauma a fost cu atât mai mare. Totuși, Stela Popescu continuă să-și viziteze primul soț, chiar și acum, după ce a trecut la cele sfinte. Fosta mare actriță îl vizitează în vis.

Stela Popescu
Stela Popescu

Dan Puican: „D estul de des îmi apare în vis”

Fostul soț al Stelei Popescu recunoaște că nu reușește să ajungă să o viziteze la mormântul în care se odihnește pe veci. Actrița este înmormântată la cimitirul Cernica care este foarte departe de locuința lui Dan Puican și nu poate merge pe cât și-ar dori de des din cauza unor probleme de sănătate. Totuși, cei doi se pare că se văd în vis. Bărbatul a recunoscut că Stela Popescu i se arată foarte des în timpul somnului. 

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Citeste si: Fostul soț al Stelei Popescu, declarații la trei ani de la moartea actriței! "Stela a fost iubirea mea din tinerețe..."

„Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paște, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la Biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă. Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut așa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis.

Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat și vorbea despre experiențele sale profesionale”, a declarat regizorul pentru Impact.ro. 

Stela Popescu și Dan Puican, prietenie unică de după divorț

Opt ani a durat căsnicia dintre ei, însă nu și-au purtat pică nici după divorț. Ba mai mult, Stela Popescu este mai tot timpul în casa lui Dan Puican și a următorei sale soții.

Cei trei se înțelegeau foarte bine și erau foarte buni prieteni. Se pare că Stela este cea care l-ar fi părăsit pe regizor pentru Puiu Maximilian. 

Citeste si: 3 ani de la moartea Stelei Popescu. Cum a ajuns să arate acum mormântul fostei actrițe

„Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec”, a mai spus Dan Puican pentru aceeași sursă. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

El e barbatul care ii duce dorul Stelei Popescu. "O sa dau... "

Vasile Muraru a lipsit de la parastasul Stelei Popescu, iar Arsinel a facut o declaratie cutremuratoare. Simte ca o sa-si intalneasca in curand colega de suflet EXCLUSIV

A doua sotie a lui Dan Puican a fost cea mai buna prietena a indragitei Stela Popescu. Ea i-a organizat parastasul primei neveste a regizorului. "Am iubit-o, a fost un om...

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies