Stelian Ogică, gest extrem în curtea casei din Giurgiu! Singura femeie care i-a apreciat miscarea a fost cea pentru care s-a bătut cu Ralflo

Stelian Ogică a decis să își petreacă perioada în care epidemia de coronavirus a provocat starea de urgență în România în curtea casei din Mirău, din județul Giurgiu, și să încerce să își ocupe timpul cum știe el mai bine.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Iar zilele trecute, Stelian Ogică, cum toate saloanele de înfrumusețare și frizeriile sunt închise, a decis să scape de părul pe care îl are cum a putut el mai bine.

Citeste si: Stelian Ogică, declarații fierbinți despre carantina cu o frumusețe în conac! Declarații exclusive despre viitorul lui

Citeste si: Stelian Ogică, mai ceva ca Chuck Norris când vine vorba de urgia zăpezii!

Citeste si: A lasat televiziunea pentru coafuri! Raluca Ogica lucreaza la un salon de infrumusetare si a castigat un premiu important

Mai exact, Stelian Ogică, fără să stea prea mult pe gânduri, a făcut rost de o mașină de tuns și, în grădina lui din Mirău, a ”pus-o la treabă”. Fără niciun ajutor, fără oglindă, doar cu un telefon, Stelian Ogică s-a înregistrat în timp ce s-a transformat în propriul său frizer și, cu mici ”scăpări”, și-a tuns părul, preferând o frizură comodă, mașina de tuns fiind setată să îi facă o freză ”periuță”.

fara descriere

Rezultatul a fost unul pe măsură și, chiar dacă s-a văzut că nu este un maestru desăvârșit, Stelian Ogică a fost suficient de mulțumit pentru a posta imaginea cu el pe conturile sale de socializare. Și, dacă lumea se aștepta ca el să fie ironizat de urmăritorii săi, surpriza a fost una mare. Nu de altceva, dar una dintre domnișoarele care, de-a lungul timpului, l-au băgat în belelele cât se poate de mari – și anume Cătălina, cunoscută cu diminutivul de Tina – o șatenă care a băgat o bună parte a showbiz-ului în boală, i-a apreciat imediat postarea. Culmea, Cătălina este femeia pentru care Stelian Ogică a fost la un pas să îl calce în picioare pe Ralflo, cântărețul care, ani la rândul, s-a mândrit cu șatena cu pricina și care a fost părăsit de focoasa domnișoară tocmai pentru ”Spaima Loteriei”.

fara descriere

Mai mult chiar, parcă pentru a-l încuraja pe Stelian Ogică, Cătălina a postat, la comentarii, o imagine cu ea precizând că a apelat la o metodă asemănătoare. ”Și eu mi-am făcut breton”, a spus Cătălina, imediat cum l-a văzut pe Stelian Ogică că își tunde, cu mașina, părul.

 

Stelian Ogică ține legătura cu femeia care l-a încăierat cu Ralflo!

Tina era una dintre femeile care, de-a lungul timpului, a făcut victime printre tot felul de macho ai showbiz-ului românesc: Stelian Ogică, Ralflo și Dan Cioară, toți trei pierzându-și, la un moment dat, mințile din cauza brunetei cu pricina.

Relația de doi ani dintre Tina, șatena care i-a înnebunit pe bărbații showbiz-ului cu formele ei, și Ralflo a fost una plină de scandaluri. Prima oară, între cei doi au apărut probleme în momentul în care Tina a fugit din casa artistului în compania lui Stelian Ogică, Ralflo fiind la un pas să se încaiere cu ”Spaima Loteriei” din cauza brunetei. Mai mult, la acea vreme, la televizor, în show-urile de noapte, au curs o serie de dezvăluiri nu tocmai onorante pentru artist, Tina părând să fie foc și pară pe el. Cu toate acestea, după ce scandalul s-a stins, Tina s-a întors în brațele lui Ralflo, iar relația lor părea să fi intrat pe făgașul normal. Asta până când, din nou, Tina a fugit de la Ralflo pentru a se cupla cu Dan Cioară, un personaj controversat, scandalul fiind, din nou, unul uriaș. Când s-au liniștit apele însă, Tina nu s-a mai întors la Ralflo, ci a plecat în Spania. Doar că, pare-se, ține legătura cu Stelian Ogică.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate