Surpriză! Ce a spus Bote despre Florin Pastramă după nunta afaceristului cu Brigitte! "A avut curaj să facă acest pas!" DECLARAȚII EXCLUSIVE!

Cătălin Botezatu a vorbit în termeni laudativi despre Florin Pastramă

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Duminică, Florin Pastramă a luat-o de soție pe Brigitte Sfat, și în fața lui Dumnezeu. Dacă, în urmă cu o lună, el a adus-o în față Ofițerului Stării Civile pe femeia pe care o iubește de mai bine de jumătate de an, acum, a făcut și nuntă cu bruneta.

”Mă simt foarte fericit, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte. Are un suflet deosebit. Mă iubește, o iubesc foarte tare și eu. Mă mai atinge, așa, la câteva zile, dar e bine. Că dacă o face, nu mai greșesc și chiar îi mulțumesc pentru lucrul ăsta”, a fost declarația data imediat reporterilor PROTV la nuntă.

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mama lui Mazăre a ajuns la Penitenciarul Rahova

Citeste si: Cinci băieți de 12 ani și 14 ani au violat o tânără cu handicap mental. Minorii au filmat totul cu telefoanele mobile

Citeste si: Sore și logodnicul ei, la un pas de despărțire? Lucrurile nu merg deloc bine între ea și tatăl fetiței ei

fara descriere

Florin Pastramă s-a însurat cu Brigitte Sfăt! ”Cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire”

Florin s-a însurat cu Brigitte Sfăt, iar oamenii cu greutate din lumea mondenă autohtonă au comentat decizia lui rapidă de a se căsători, unii în termeni negativi, alții negativi. Astfel, invitat într-un live exclusiv, Cătălin Botezatu a spus, în premieră pentru WOWbiz.ro, ce crede despre proaspătul cuplu și nunta lor. "Pe Florin îl cunosc, este un tip foarte OK, mi-a plăcut că la căsătoria lui religioasă, a păstrat tradițiile, cu rasul bărbii și a tunsului, alături de cavalerii de onoare. El este un tip autentic, încă se obișnuiește cu această lume, cea în care ești numai în lumina reflectoarelor, și chiar cred că a venit în această căsnicie cu foarte multă iubire. Este un băiat minunat și chiar a avut curaj să facă pasul acesta...Glumesc, nu spun cu o tentă anume, ci este important să poți să te implici într-un angajament pe viață având lângă tine o femeie celebră!”, a declarat Bote pentru WOWbiz.ro!

Foto credit:Ștefan Ovidiu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate