Surpriză! Ce au spus copiii lui Brigitte Sfăt despre nunta vedetei cu Florin Pastramă! ”M-a întrebat direct”

Brigitte Sfăt a vorbit pentru prima oară despre felul în care familia ei îl percepe pe Florin Pastamă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Brigitte Sfăt este hotărâtă să fie cu Florin Pastramă pentru tot restul vieții! Din acest motiv, bruneta a decis să urmeze toți pașii, și să ajungă la căsătorie cu bărbatul care a cucerit-o într-un show de supraviețuire, așa cum a prezentat WOWbiz.ro în premieră în urmă cu mai bine de o lună și jumătate.

”Florin este un om minunat, departe de imaginea pe care i-o creionează fostele femei din viața lui. Spun sincer că aparențele înșală în cazul lui. De pildă, s-a mers pe ideea că îi place să bea. Ei bine, omul ăsta este total diferit. Florin nu consumă alcool, a băut un pahar de vin la ziua lui și deja nu mai știa pe ce lume este. El este un tip care bravează foarte mult, dar este un bărbat foarte sufletist, pe care îl respect și cu care sper să îmi petrec zilele”, a spun Brigitte într-un live pe internet.

Citeste si: Impresionant! Gestul lui Lewis Hamilton pentru un băiețel bolnav de cancer în fază terminală! Îți vor da lacrimile când vei vedea ce cadou i-a făcut

Citeste si: ULTIM MOMENT! "Mihai Constantinescu a ieșit din comă"! Ce spun apropiații artistului aflați la Spitalul Floreasca

Citeste si: Impresarul lui Nicolae Guță, prima declarație după valul de reacții la maneaua pro PSD: "E un artist care cântă pentru toată lumea"

fara descriere

Brigitte Sfăt se mărită cu Florin Pastramă! Fiica ei a avut prima remarcă

După astfel de vorbe ale afaceristei, vin și faptele. Fără a exagerare, Brigitte Sfăt se mărită cu Florin Pastramă, drept dovadă a depus deja actele, și-a comandat verighetele și își arată cu mândrie inelul de logodnă. Mai mult, afacerista are și ”binecuvântarea” copiilor ei în relația pe care o are în acest moment! ”Când am venit acasă, fiica mea, Sara, prima dată a avut ceva de spus la adresa iubitului meu. M-a întrebat direct, ”dar Florin Pastramă unde este?, Esti singură? Am crezut că vii cu el”, au fost cuvintele fiicei mele, care, apoi, mi-a mărturisit că  abia așteaptă să facă poze cu el, îl consideră extrem de potrivit pentru mine. La fel, stau lucrurile și în cazul fiului meu, așa că, dacă ei sunt alături de mine, pot să pornesc la drum cu Pastramă fără să am vreo strângere de inimă”, a conchis bruneta în live.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate