Surpriză pentru soții Stegaru! Veronica și Viorel se mută în casă nouă: "Plâng de emoții..."

Vulpița și Viorel trăiesc clipe minunate la momentul actual. Soții Stegaru se vor muta într-o casă nouă.

Vulpița și Viorel, viață nouă într-o locuință nouă
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Nici nu s-au întors bine de la Blăgeși, că soții Stegaru au parte de o surpriză de zile mari! Se pare că aceștia se vor muta într-o casă nouă, la Buzău. Extrem de fericiți, Viorel și Vulpița au acceptat cadoul primit.

Vulpița și Viorel, viață nouă într-o locuință nouă

Un telespectator impresionat de povestea lor a făcut un gest neașteptat pentru cei doi îndrăgostiți. Ținând cont și de faptul că soții au plecat de la Blăgești pentru că existau din ce în ce mai multe tensiuni în familie, iar situația nu era una bună nici la București, vestea a venit când nu se putea mai bine.

Bărbatul se pare că locuiește în Buzău, iar o perioadă de timp nu mai folosește locuința respectivă, așa că s-a gândit să facă acest gest pentru Veronica și soțul ei. Nu și-a dorit să își dezvăluie identitate, dar un lucru este sigur, își dorește să îi ajute pe soții Stegaru. Anunțul a fost făcut chiar de către moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida.

Citeste si: Veronica Stegaru, acuzată de infidelitate! Mama Vulpiței a spus tot adevărul despre relația cu vecinul Costel

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citeste si: Vulpița a rămas gravidă cu un vecin?! Bărbatul care susține că este tatăl copilului a făcut declarații în direct: ”Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește!”

"Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo.

E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”,  a spus Mirela Vaida.

Vulpița și Viorel, viață nouă într-o locuință nouă
Vulpița și Viorel[Sursa foto: Instagram]

Emoționată și bucuroasă de cele auzite, Veronica a ținut să îi mulțumească omului cu suflet bun și a acceptat oferta acestuia. 

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”,  a spus Veronica Stegaru în cadrul emisiunii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vulpița, acuzată de infidelitate! Copilul din pântece nu este al lui Viorel Stegaru?! "Nu e copilul lui Viorel!"

Mama lui Viorel, acuzații dure la adresa fiului ei: ”M-ai bătut, ai dat cu palma în mine”

Soacra Vulpiței spune tot adevărul despre sarcină! Ce a declarat mama lui Viorel Stegaru: "Nu eu am vrut să facă avort..."

Momente cumplite pentru Vulpița, după ce a ajuns la București! Cu lacrimi în ochi, soția lui Viorel Stegaru a spus tot adevărul: ”Mi-a zis să fac avort”

Este informația momentului pentru TOȚI ANGAJAȚII din România! Decizia pe care o așteptau MILIOANE DE ROMÂNI

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Bombă: România, ȚARA MILIARDARILOR! Sunt români cu averi de 5 miliarde de dolari fiecare - președintele CCIR

Soacra Vulpiței spune tot adevărul despre sarcină! Ce a declarat mama lui Viorel Stegaru: "Nu eu am vrut să facă avort..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies