Surpriză totală pentru cei care credeau că soţul Oanei Roman e un întreţinut care nu face nimic! Uite cu ce se ocupă de fapt bărbatul şi cât câştigă! "Amândoi sunt oameni deosebiţi" EXCLUSIV!

Soţul Oanei Roman, cu ce se ocupă şi cât câştigă! Vezi care este adevărul despre situaţia lui financiară!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Roman este o femeie puternică, încercată de viaţă. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare tv s-a confruntat cu răutăţi, glume execrabile, trădări, dezamăgiri, probleme grave de sănătate şi perioade de depresie.

Pe multe dintre ele le-a depăşit singură, dar de şase ani atât problemele cât şi fericirea din viaţa ei se împart la doi.
Vedeta are un soţ care o iubeşte enorm şi a declarat de nenumărate ori că s-a săturat de cârcotaşii care spun că Marius ar sta cu ea din interes.

Citeste si: Oana Roman, în pragul unei crize de nervi! Uite ce a păţit vedeta şi cum a reacţionat! "Am simţit că o să clachez psihic!" EXCLUSIV!

fara descriere

"Cu Marius sunt de şase ani, avem un copil minunat împreună. Au existat momente când eu am fost foarte supărată pe soţul meu şi altele când a fost el supărat pe mine. Aşa este într-o căsnicie... Şi eu, şi el am spus la un moment dat "gata, nu se mai poate, divorţăm", dar totuşi ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună, că ne iubim, că avem o fetiţă superbă...Celor care susţin că omul ăsta stă cu mine din interes le spun că Marius a stat cu mine când era să mor, m-a cărat la spital şi m-a spălat cu prosopul trei luni de zile când am avut probleme grave de sănătate. Nu am putut să fac duş trei luni, repet, şi omul ăsta m-a şters cu prosopul. Nu poţi să faci aşa ceva dacă nu iubeşti un om", a declarat Oana acum ceva timp.

fara descriere

Soţul Oanei Roman, cu ce se ocupă şi cât câştigă! "Ar face orice este omeneşte posibil ca să-i ofere Isabelei o viaţă minunată"

Ei bine, celor care cred în continuare că soţul Oanei este un tânăr întreţinut, care stă de dimineaţa până seara acasă şi nu face nimic util trebuie să le spunem că se înşală. Marius Elisei este manager la o curăţătorie de lux şi lucrează de multe ori peste program pentru bunul mers al afacerii de care se ocupă.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu! Vezi ce spune vedeta despre familia designerului! "Am vorbit cu părinţii lui" EXCLUSIV

"Marius nu este un leneş şi un întreţinut aşa cum bârfesc unii. Are un job bun, e manager la o curăţătorie şi câştigă peste 3000 de lei pe lună. E un băiat muncitor şi familist şi atât el cât şi Oana ar face orice este omeneşte posibil ca să-i ofere Isabelei o viaţă minunată. Amândoi sunt oameni deosebiţi şi chiar dacă se mai ceartă, se iubesc mult", a spus o apropiată a familiei Elisei.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate