Surpriză uriașă pentru Alessandra Stoicescu la botezul fiicei ei! Cine și-a făcut apariția

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu sunt în culmea fericirii de când prezentatoarea de televiziune a adus-o pe lume pe fiica lor, Sara Maria Francesca.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au trăit la sfârșitul săptămânii trecute una dintre cele mai frumoase zile din viața lor. A avut loc botezul fiicei lor, Sara Maria Francesca.

La petrecere, alături de fericiții părinți, au fost prieteni, rude și colegi. Surpriza cea mai mare pentru Alessandra Stoicea a fost, însă, apariția lui Ion Cristoiu.

fara descriere

„Asta e o știre! Asta exclamă maestrul Ion Cristoiu de câte ori obține o dezvăluire de la un invitat, și ii iese mereu. Iată știrea: maestrul Cristoiu, cel care nu merge niciodată la petreceri, ne-a făcut surpriza sa accepte, alături de sotie, invitația la botezul primului nostru copil. 🙈❤️ Mulțumim! A fost o onoare pentru noi”, a scris Alessandra Stoicescu pe pagina sa de socializare.

Citeste si: S-au găsit afișele prin care Gheorghe Dincă racola victime în Caracal: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne...”

Citeste si: Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, a fost citat de DIICOT

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

fara descriere

Alessandra Stoicescu a slăbit deja 10 kilograme după naștere!

„Am slăbit 10 kg la ieșirea din maternitate, dar mai am până să îmi revin complet. Fiind cezariană, mișcare intensă pot face doar după 6 săptămâni, dar masaj/drenaj limfatic fac aproape zilnic. Alăptez, așa că nu pot să țin încă un regim mai drastic, dar mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio. Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță. În curând am să încep să merg la înot și să fac un program de gimnastică în apă, este foarte eficient”, spune Sandra Stoicescu, hotărâtă să își revină complet în cel mai scurt timp.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate