Tânără de 18 ani, scene erotice cu părinții la masă. E ireal ce a urmat!

La 18 ani, Lauren și-a șocat părinții când, în timpul cinei, și-a ridicat piciorul, fără pic de rușine, lăsând la vedere părțile intime. Ce a urmat? Imaginile au făcut mare vâlvă!

Autor: A.I.

Scena următoare pare să fie desprinsă din filme, însă este cât se poate de reală. În timp ce lua cina cu părinții și cu fratele ei, Lauren, o tânără de 18 ani, a lăsat audiența fără replică, scrie realitatea.net

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Când fratele ei a început să filmeze cu telefonul, tânăra și-a ridicat piciorul deasupra capului, arătându-și părțile intime. Când au văzut-o, părinții săi au amuțit!

Tatăl acesteia, Alan, a început să-și tragă, nervos, gulerul cămășii. Se sufoca de nervi. Mama sa, Yvonne, ceva mai rezervată, doar a fixat-o cu privirea tăios, până când fata și-a terminat momentul artistic. Nu se știe, însă, ce a urmat când au ajuns acasă. Cert este că imaginile, care au fost postate pe o rețea de socializare, au devenit virale și fac înconjurul lumii, ca exemplu pentru "AȘA NU".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies