„Tata îmi spunea tot timpul să mă bucur și să călătoresc”. Ioana Dichiseanu, mărturii emoționante despre amintirile din vacanțele alături de tatăl ei | EXCLUSIV

Ioana Dichiseanu a avut o relație extrem de specială cu părinții ei, Simona Florescu și Ion Dichiseanu. Jurnaliștii WOWbiz.ro au vorbit cu fiica marelui actor despre amintirile din vacanțe și lucrurile pe care Ioana le-a învățat în concediile alături de tatăl său.

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Recent, Ioana Dichiseanu a postat pe rețelele sociale o fotografie din vacanță, alături de părinții ei, iar jurnaliștii WOWbiz.ro

au contactat-o și au aflat cum erau concediile petrecute alături de Simona Florescu și Ion Dichiseanu.

Ioana ne-a mărturisit că vacanțele alături de părinți erau cele mai frumoase. Fiica marelui actor Ion Dichiseanu simțeam că merge în concediu alături de cei mai buni prieteni, iar atmosfera era întotdeauna specială.

Marea a fost locul iubit de celebrul actor și este în prezent și destinația preferată a Ioanei Dichiseanu. De la Ion Dichiseanu, Ioana a învățat să înoate, iar după același model, soțul ei o învață în prezent pe micuța Anastasia.

Cum erau vacanțele Ioanei Dichiseanu alături de tatăl ei

Vacanțele alături de părinți erau speciale și indiferent unde mergeau, Ioana știa că întotdeauna se va simți bine alături de ei.  

„Erau cele mai frumoase vacanțe, pentru că mergeam cu cei mai buni prieteni.

Pentru mine mama și tata sunt, au fost și vor rămâne cei mai buni prieteni și era distracție, veselie, era o atmosferă specială.

Citeste si: Simona Florescu, experiențe paranormale! Ce mesaje îi trimite Ion Dichiseanu dincolo de moarte: „Am rămas blocată”

Pentru mine, când mergeam cu ai mei în vacanță, indiferent de locul în care ne aflam, știam să ne simțim bine”, a povestit Ioana Dichiseanu, pentru WOWbiz.ro.

Ioana Dichiseanu ne-a mărturisit că cel mai mult iubeau să meargă la mare, chiar dacă mama ei prefera muntele, în fiecare an o destinație specială o reprezenta concediul la malul mării.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Cel mai mult ne plăcea marea. Era iubirea noastră! Mama prefera muntele, tata și cu mine eram cu marea. El făcea și niște proceduri pentru problema cu care rămăsese în urma căderii de pe cal. Era nevoit să facă tratament an de an așa că mergeam la mare vrând nevrând, dar nu era ca și cum era vreo corvoadă, pentru că ne plăcea, dat fiind faptul că era îndrăgostit de mare”, a mărturisit Ioana Dichiseanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

familia dichiseanu

Familia Dichiseanu la o petrecere

[Sursa foto: Facebook]

Ioana și Ion Dichiseanu, o relație specială

Marele actor a avut o relație extrem de specială cu fiica lui. Vacanțele lor erau liniștite și tihnite, însă unul dintre cele mai frumoase lucruri în concedii era faptul că se bucurau fiecare de compania celuilalt.

„Mergeam la plimbare, fiind Ion Dichiseanu era mai tot timpul invitat în fel și fel de locuri și atunci nu prea aveam cum să ne plictisim, dar ne plăcea și să avem zile în care pur și simplu să ne bucurăm de noi, de compania noastră.

Mergeam la plajă, tata m-a învățat să înot, mă supraveghea, mergeam și la piscina hotelului. Ne plimbam. Noi mergeam în special în zona Mangaliei. Erau vacanțele mai tihnite, mai liniștite. Așa cum sunt acum parcă au ajuns să fie pe fugă ”, ne-a mai povestit Ioana Dichiseanu.

Marea, destinația preferată a Ioanei Dichiseanu

Marea a rămas și în prezent destinația preferată a Ioanei Dichiseanu. Fiica marelui actor s-ar muta la malul mării dacă ar avea ocazia.

Tot la mare. Dacă ar fi după mine m-aș muta la malul mării, aș trăi la malul mării, pe plajă dacă se poate. Știu că și tata avea, în special seara, avea momentul lui de liniște, stătea pe balcon și privea marea, vorbea cu ea în gând sau cu voce tare, dar așa îmi place și mie și mi se pare că o vacanță fără mare parcă nu e vacanță ”, ne-a explicat ea.

Citeste si: Ion Dichiseanu îi apare în vis Simonei Florescu! „Dacă încep să povestesc zice lumea că sunt nebună”

Vacanțele din prezent, alături de fiica și soțul ei sunt la fel de frumoase. Tradiția s-a menținut în familie, iar soțul Ioanei Dichiseanu o învață în prezent pe fiica lor să înoate.

Cel mai mult îmi place, așa cum făceam și cu ai mei, în afară de mersul la plajă, Adi se ocupă de Anastasia să o învețe să înoate, așa cum a făcut tata cu mine. Cel mai mult îmi place plimbarea aceea pe malul mării și liniștea, atmosfera relaxată, iar cu Anastasia cred că toată educația pe care încerc să i-o ofer este tot așa cum au procedat și ai mei. Încerc să o fac să se bucure de soare, de mare, de viață ”, ne-a mai povestit ea.

„Îmi spunea tot timpul să mă bucur de viață și să călătoresc”

Ioana Dichiseanu ne-a mărturisit și care este cea mai importantă lecție pe care a primit de la regretatul actor. Tatăl ei o îndemna mereu să călătorească și să se bucure de viață, pentru că amintirile din călătorii sunt unul dintre cele mai valoroase lucruri cu care rămâne o persoană.

„În 2004, în vacanța aceea aveam 18 ani. Dacă mi-ar fi spus cineva ce se va întâmpla anul trecut nu aș fi crezut. De aceea e bine, așa am învățat de la tata, e bine să te bucuri de viață. Să fii și un om cumpătat, dar e bine să te bucuri că nu știi niciodată ziua de mâine ce îți aduce.

Îmi spunea tot timpul să mă bucur și mă îndemna să călătoresc. Îmi spunea: ce poate fi mai frumos în viață că până la urmă cu astea rămâi! Călătorește, plimbă-te! M-a învățat să mă bucur de viață”, a dezvăluit Ioana Dichiseanu, pentru WOWbiz.ro.

Ai un pont sau informații care pot deveni o știre? Scrie-ne pe adresa [email protected]!

familia dichiseanu

Ioana Dichiseanu, în 2004, alături de tatăl său Ion Dichiseanu și mama Simona Florescu în vacanță în Turcia

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce nu și-a dorit Ion Dichiseanu să facă fiica lui, Ioana? S-a aflat acum, la un an de la decesul actorului: „Tot acolo am ajuns”

Festivalul de Teatru, Film și Muzică Ion Dichiseanu începe la Adjud. Ioana Dichiseanu: „Aceste zile sunt dedicate publicului pe care tata l-a iubit enorm” | EXCLUSIV

„Cea mai importantă lecție de viață de la el a fost faptul că iubirea înseamnă fapte și nu vorbe” Ioana Dichiseanu, mărturisiri emoționante la un an de la decesul actorului Ion...

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies