Ce se va întâmpla cu soția lui Gheorghe Dincă, după ce s-au găsit alte oseminte în gropile din curte

Alte oseminte au fost găsite într-una din gropile din curtea criminalului din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În cursul acestei zile, alte oseminte au fost găsite în curtea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Soția lui, Elena Dincă, va fi în continuare cercetare penal, având în vedere că cercetarea a fost extinsă pe numele ei, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu. De asemenea, în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală pentru două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte, potrivit șefului DIICOT.

„În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Bănilă.

Citeste si: Gheorghe Dincă, pus sub acuzare de urmărire penală și pentru două violuri

Citeste si: Mama Luizei a primit o scrisoare tulburătoare de la un bărbat din închisoare: ”Așteptați, că Luiza va veni acasă”

fara descriere

Citeste si: Averea familiei lui Dincă, verificată în străinătate! Ar putea urma sechestre

Gheorghe Dincă, pus sub acuzare de urmărire penală și pentru două violuri

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost pus sub urmărire penală și pentru două violuri. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp. El este principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

„Ca urmare a declarațiilor luate, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de viol, în raport de alte două persoane vătămate decât cele precizate anterior” (n.r – Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu)”, a anunțat Bănilă.

Soția lui Gheorghe Dincă, acuzată că minte

“În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături. Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate