Theo, iubitul Margheritei, aruncă bomba! Ce pastile a luat fata lui Ioniță de la Clejani în ziua accidentului

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident de mașină fiind sub influența unor substanțe interzise, conform rezulatatele testării antidrog realizate de polițiști.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Margherita, dar mai ales părinții aceștia, celebri lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani, contestă rezultatul testului făcut de politțiști și speră că analșizele de la INML să le dea dreptate. Până când vor ieși rezultatele de la Medicină Legală se fac tot felul de supoziții legate de felul pastilelelor pe care Margherita le-ar fi consumat ca să influețeze aparatul de testare a drogurilor.

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Atât avocatul lui Theo, iubitul Margheritei, cât și Ioniță de la Clejani, susțin că tânăra ar fi laut niște pastile, dar nu interzise, ”ci din farmacie”, așa cum chiar Margherita i-ar fi spus tatălui său.

Dacă până acum, Ioniță de la Clejani a spus că el știe că Margherita lua pastile de slăbit și că acestea ar fi putut să conțină substanțe care să dea rezultatul pozitiv la testarea anti drog, ei binse, avocatul lui Theo susține că tânărul i-ar fi spus altceva.

Citeste si: VIDEO| Margherita de la Clejani are din nou probleme. Este anchetată după ce a pălmuit maimuța

Mai exact, iubitul Margheritei i-ar fi spus avocatului său că fata Clejanilor ar fi acuzat în ziua respectivă dureri cauzate de o anumită perioadă a lunii și că ar fi luat nurofen. Mai exact, conform lui Theo, Margherita a luat nurofen contra durerilor menstruale.

Citeste si: Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Margherita i-a confirmat tatălui său, Ioniță de la Clejani, că a luat pastile

Imediat după accidentul rutier, Margherita a fost dusă la secția de poliție, acolo unde a ajuns și Ioniță de la Clejani. Paparazzi au surpins o frântură dintr-o discuție purtată de Margherita cu tatăl său, dar și cu un polițist care a venit să-i spună lui Ioniță că testul a ieșit pozit la anumite substanâe interzise, mai exact la pastile, și nu la droguri.

Citeste si: Viorica de la Clejani o apără pe Margherita! Artista a izbucnit pe internet: „Nici măcar la Gheorghe Dincă nu am văzut comentarii atât de răutăcioase”

Iată fragmentul discuției dinre polițist, Ioniță de la Clejani și Margherita.

Polițist: ”Dacă era iarbă, ieșea cannabis”

Ioniță de la Clejani: ”De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastille?”

Polițist: ”Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea, care nu știu ce înseamnă”

Margherita: ”Pastile”

Ioniță: ”pe tine te ăntreb, cum faci?”

Margherita: ”Eu știu că sunt niște pastille din farmacie”

Ioniță: ”Spune-mi ce”

În momentul acesta, Margherita spune ceva, numai că nu se înțelege exact. Au existat mai multe interpretări a ceea ce ar fi răspuns fiica lui Ioniță de la Clejani la această întrebare, dar exact nu se știe.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțeles: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

TRUMP, decizia care dinamitează toată AMERICA! Ce încearcă să facă președintele

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Drama trăită de iubitul Margheritei în copilărie l-a dus pe calea drogurilor. La doar 12 ani și-a văzut tatăl cum moare

Theo, iubitul Margheritei, primele declarații după ce a apărut în presă: „Vreau doar să-mi continui viața, să ies și eu din casă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies