Tragedie fără margini. Cântăreața a fost găsită moartă în casă. Nu a putut suporta izolarea

Tragedie fără margini. O tânără cântăreață s-a sinucis pentru că nu mai suporta izolarea impusă din cauza situației de criză generată de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Tragedie fără margini. Cântăreața a fost găsită moartă în casă. Nu a putut suporta izolarea
lumânări

Nu a mai suportat izolarea și s-a sinucis

O tânără cântăreață, în vârstă de numai 17 ani, din Marea Britanie, și-a pus capăt zilelor din cauza izolării. Părinții fetei susțin că fiica lor s-a sinucis pentru că nu a mai suportat izolarea impusă de pandemia de coronavirus, potrivit Daily Mail.


In articol:

Beth Palmer studia muzica și spera ca într-o bună zi să ajungă o cunoscută artistă. Visele i-au fost, însă, spulberate de pandemia care a pus stăpânire pe întreaga lume. Copila devenise obsedată de ideea că restrângerea vieții de zi cu zi nu se sfârși niciodată. A decis, astfel, să recurgă la cel mai extrem gest: sinuciderea.

Citeste si: Cum s-a tratat un medic român singur de coronavirus? A vindecat peste 400 de pacienți cu aceeași rețetă: „Tratamentul prescris de mine este cel mai bun”

Citeste si: Adrian Streinu Cercel, prima reacție după ce a fost demis de Nelu Tătaru: „Să se ducă toți în bula lor”

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Poliția a făcut prăpăd. Amenzi record în ultimele 24 de ore. Românii nu respectă regulile impuse de autorități

Adolescenta a fost găsită moartă în propria casă, la doar câteva zile după ce țara a fost blocată din cauza focarului de Covid-19. Părinții au hotărât să facă totul public pentru a trage un semnal de alarmă asupra situației cu care se confruntă mulți tineri în această perioadă de incertitudine.

Nu am nicio îndoială că restricțiile impuse au jucat un rol important în moartea lui Beth. Nu putea termina școala, nu putea să iasă săîși vadă prietenii”, a declarat tatăl fetei.

Tragedie fără margini. Cântăreața a fost găsită moartă în casă. Nu a putut suporta izolarea
cantareata

Beth studiala Access Creative College din Manchester. Tatăl și mama lui Beth încearcă să înțeleagă gestul fetei care a avut loc la sfârșitul lunii martie și care i-a marcat pentru totdeauna.

Citeste si: A fost descoperită o complicație fatală a coronavirusului. Poate provoca blocaje mortale și la pacienții vindecați

De la moartea ei, Beth a înregistrat pe pagina ei de Instagram peste 50 de mii de aprecieri. Familia spune că se bucură de faptul că lumea apreciază talentul și moștenirea ei muzicală. În schimb, nu se pot obișnui cu durerea provocată de moartea fiicei lor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Actorul, mesaj dur pentru artistă: „Păi ce exemplu dai tu copiilor tăi?”

Puterea dragostei 24 aprilie. Războiul din casa băieților, difuzat la TV! Prima apariție a lui Cătălin după bătaie

A fost descoperită o complicație fatală a coronavirusului. Poate provoca blocaje mortale și la pacienții vindecați

Grațiela Duban a dezvăluit care a fost greșeala care i-a fost fatală la Survivor: „Nu mai vedeam care este “drumul corect”

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies