A fost descoperită o complicație fatală a coronavirusului. Poate provoca blocaje mortale și la pacienții vindecați

A fost descoperită o altă complicație fatală a noului coronavirus. Medicii care se ocupă de pacienții infectați au descoperit cheaguri de sânge mortale în plămânii, inima și rinichii acestora.

A fost descoperită o complicație fatală a coronavirusului. Poate provoca blocaje mortale și la pacienții vindecați
test
Autor: O.N.

A fost descoperită o complicație fatală a coronavirusului. Poate provoca blocaje mortale și la pacienții vindecați
test

Cheagurile de sânge, complicație mortală a COVID-19


In articol:

Pe măsură ce specialiștii au analizat mai atent noul coronavirus, pentru a găsi un tratament, aceștia au descoperit și alte complicații provocate de acest virus, în afară de cele respiratorii. Se pare că noul coronavirus provoacă și cheaguri de sânge extrem de periculoase, care pot circula pe vene și ajung să producă blocaje mortale.

Cheagurile de sânge apar și la pacienții care par vindecați de această boală, iar acest lucru le dă mari bătăi de cap medicilor. O statistică îngrijorătoare arată că în jur de 40 la sută dintre pacienții morți acasă după ce au părăsit spitalele, fiind declarați vindecați, au prezentat mari probleme cauzate de cheagurile de sânge.

Medicii din SUA au raportat o creștere uriașă a pacienților cu COVID-19 care au murit în urma unor atacuri de cord sau embolii pulmonare, în ciuda faptului că au fost tratați cu diluatori de sânge.

Citeste si: Grațiela Duban a dezvăluit care a fost greșeala care i-a fost fatală la Survivor: „Nu mai vedeam care este “drumul corect”

Citeste si: Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat după ce a fost prins fără declarație pe propria răspundere

Citeste si: Studiu alarmant! Acesta este numărul real al cazurilor de COVID-19 din China. Este mult mai grav decât se credea

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Mai exact, între 20 și 40% dintre pacienții cu coronavirus de la Universitatea Emory dezvoltă cheaguri de sânge, chiar și după ce au fost puși pe anticoagulante, a spus dr. Craig Coopersmith pentru The Hour.

Un chirurg din Brooklyn a declarat pentru Daily Mail că aceste cheaguri sunt responsabile pentru o mare parte dintre decesele cauzate de coronavirus.

„Unul din lucrurile pe care le-am aflat despre COVID este că produce probleme de coagulare, adică tromboză (cheaguri de sânge) găsite atât în ​​vasele mari, cât și în microvasculatură”, a declarat

dr. Paul Saunders, medic la Maimonides Medical Center, pentru DailyMail.

Potrivit specialiștilot, COVID-19 are o armă unică care îi permite să atace inima.

„Caută în mod special receptori în plămâni, dar aceiași receptori stau pe vasele de sânge, astfel încât se poate atașa de plămâni, dar și de vasele de sânge”,  spun specialiștii.

A fost descoperită o complicație fatală a coronavirusului. Poate provoca blocaje mortale și la pacienții vindecați
sange

Odată ce  atacă aceste celule ale vaselor de sânge, particulele virale pot declanșa leziuni la nivelul acestora, precum și la mușchiul inimii, spun medicii.

Aproape 20% din 416 pacienți cu coronavirus spitalizați într-un studiu realizat în China au arătat semne de deteriorare cardiacă.

Dr. Saunders spune că, la pacienții săi din New York, deseori cheagurile de sânge sunt responsabile de atacurile de cord.

„În locul rupturii plăcii tradiționale pe care o vedem în mod obișnuit, atacurile de cord apar din cauza trombozei pure a vasului de sânge. O mare parte a mortalității pe care o vedem este probabil legată de probleme de tromboză, pe deasupra problemelor respiratorii evidente. Mulți pacienți dezvoltă tromboze venoase profunde și embolii pulmonare (PE) au fost văzute frecvent”, spune medicul din New York.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Adriana Pistol, cea care-l înlocuiește pe Adrian Streinu-Cercel după demitere

Vecinii lui Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, speriați de polițiști: „Le-au spus vecinilor mei să stingă grătarul”

Veste uriașă pentru români! Salariul poate fi cumulat cu indemnizația de șomaj tehnic. Ce condiții trebuie îndeplinite

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Explozie uriașă la 6:30 A.M. Primul bilanț: 11 morți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies