Tragedie în familia Prodan! Unchiul Anamariei Prodan depistat cu Covid-19! Care a fost reacția impresarei

Iulian Prodan, unchiul Anamariei Prodan, a fost depistat pozitiv marți seară cu Covid-19. Acesta a fost internat de urgență la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Iulian Prodan, unchiul Anamariei Prodan, a fost depistat pozitiv marți seară cu Covid-19. Acesta a fost internat de urgență la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti.


In articol:

 

Anamaria Prodan a stat lângă unchiul ei, în vârstă de 90 de ani, în ultima perioadă, pentru că starea lui de sănătate nu era tocmai bună, potrivit Fanatik.ro. După momente cumplite prin care a trecut vedeta împreună cu unchiul său, s-a aflat că acesta e diagnosticat cu Covid-19. 

 

Internare cu complicații pentru unchiul Anamariei Prodan

În prima instanță, internarea nu a fost una ușoară. Medicii de pe salvare i-au spus unchiului Anamariei că are insolație, nicidecum că ar fi suspect de coronavirus.  

Deși omul în vârstă se simțea rău de câteva zile, cadrele medicale când au sosit la el acasă au venit fără niciun fel de echipament pentru Coronavirus și nici nu l-au testat la momentul respectiv. Medicii de pe salvare i-au recomandat acestuia să administreze doar niște Paracetamol.

Starea omului nu s-a schimbat, ci dimpotrivă, s-a înrăutățit pe zi ce trece. La a doua solicitare pentru  salvare, medicii i-au spus că e suspect de infecție urinară. Problema a fost că nici de data aceasta cadrele medicale nu l-au testat de Covid-19  și conform spuselor apropiaților, aceștia își doreau să plece cât mai repede.

Citeste si: Horoscop 15 iulie! Miercurea este o zi a schimbărilor! Ce ne rezervă astrele

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu și-a pregătit primele ținute pentru Puterea Dragostei! Câte perechi de pantofi și-a pus în bagaj EXCLUSIV

Citeste si: Despărțire șoc în showbiz! Yamato Zaharia s-a despărțit de bomba sexy cu care se iubea! Declarații EXCLUSIVE

 

Anamaria Prodan apel disperat la Gigi Becali

Anamaria Prodan a apelat de data aceasta la Gigi Becali și i-a cerut să trimită o echipă de la Imunomedica- clinica care aparține patronului FCSB. La intervenția lui Gigi Becali, medicii care au ajuns la casa lui Iulian Prodan și l-au testat pentru Covid-19, rezultatul fiind pozitiv.

Iulian Prodan, unchiul Anamariei Prodan, a fost depistat pozitiv marți seară cu Covid-19. Acesta a fost internat de urgență la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti.

„Ana a înnebunit… Iulian este fratele mamei sale, Ionela Prodan, şi îl iubeşte la nebunie. A sunat câteva ore încontinuu la DSP, la spitale, şi nimeni nu a băgat-o în seamă. Timpul trecea, iar unchiul se simţea din ce în ce mai rău. Pur şi simplu i se închidea telefonul în nas.

Atunci, Ana a sunat la 112 şi a făcut un scandal teribil, întrebându-i pe cei de acolo dacă în halul ăsta s-a ajuns în România, să moară oamenii fără să-i pese nimănui! S-a lăsat cu ţipete, cu vorbe grele… Ana pur şi simplu şi-a ieşit din fire, ţipând că nu se poate aşa ceva! I-a ameninţat pe toţi, să vină cineva să-i ajute unchiul. Într-un final, în jurul orei 17:00, a sosit Salvarea şi l-a dus pe bătrân la Matei Balş”, au mai declar apropiaţii Anamariei Prodan.

 

Impresara nu a putut sta calmă și a făcut un scandal monstru când a aflat vestea că unchiul acesteia e diagnosticat cu Covid-19, mai ales că știa prin câte a trecut până au reușit să îi dea un diagnostic. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate